Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty pomiędzy niewiastami

Błogosławionaś

Polecane posty

Gość Ty pomiędzy niewiastami

I owoc żywota Twojego kochanie. Módl się za nami wiernymi i za mnie. Królowo Moja coś na wskroś przeszyta troskami naszemi. Pośrednicz za mną ku wzorom natchnionym. Błogosław Pani wzajem z słowami Ty mój a Ja tylko twoja Ja twoja a Ty tylko mój. Miłości cuda głosisz postawą swoją Nadzieja moja to Twoja posługa Wierzę tylko w Ciebie i wyrzekam się ufać. Zgłębiać Cię przyrzekać jak los swój człowieczy Ojca kochać będę jak i chcieć Ci dowodzić Ciebie tylkom posiadł zrozumieniem swoim. Mądrośc***owroty złorzeczą swą grozą W ogień z Tobą skoczę w czasowe powrozy. Szczerość Twą podziwiam niczym nieba otchłań dech swój oddam Tobie ginąc bezpowrotnie Prawość Tobie cenna niczym baldachimy Ludzkość Ciebie trawi tęskność Twoją wielbię. Żądaj tylko tyle ile zechcesz tak zapamiętam Cię gdy zlegnę na wznak i wzajem nie pragnę niczego prócz zbaw końca modły czas nie ma mnie jest brak powitania smak ikona Ty ma nie ma nic jest ta wniebowstąpiona co dosięgła dna rozkoszy co trwa jako pamięć JA. stroń mnie znów od zła gdy pożądam, ba gdy umiera świat odpowiedzi raj tylko Ty i Ta co została sama wbrew sobie dam wzór jaki ja istnienie szczęścia nikt nikomu ... ta ...

Gość gość
i już Cię Kocham