Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolonijjka

Jak sie przelamac i sie umowic z kims

Polecane posty

Gość kolonijjka

9 lat bylam z kims i rozpadlo sie, zycie i wycierpialam juz swoje, okolo 3 lata jestem sama i czasami chcialabym czuc sie po prostu kochana, a ze jestem niesmiala to probuje przez internet tylko, ze panicznie boje sie spotkania i odrzucenia

Gość gość
mam to mo kochana :( 4 lata sama

Gość gość
9 lat sama 🖐️

Gość gość
ja nawet dłużej jestem sama,ale nie miałabym problemu z umówieniem się na randkę,bo jakoś niby adoratorzy się pojawiają ale jakoś mi się nie chce,chyba to lenistwo ale ewidentnie widać,że chcesz zmian,więc musisz się przełamać i spróbować,myślę ze lepiej kogoś poznać choćby na zakupach niż na necie

Gość gość
aha, a czy coś robicie żeby to zmienić? bo prawie każda kobieta jak chce to sobie chłopa znajdzie. widocznie nie jest wam aż tak bardzo potrzebny.

Gość kolonijjka
U mnie wchodza jeszcze. wymagania, facet musi mi imponowac swoim mozgiem i byc bardzo ciekawy dla mnie,miec swoje pasje, wiekszosc facetow jest bucowata i zadufana w sobie, a na babe rzucaja sie jak na mieso, mnie takie cos odpycha

Gość gość
mi się "just' nie chce, już sie starałam być super hiper i .,,, bez szacunku wobec moich zasad i wobec mojej osoby,nie mogłabym z takim kimś być nie chce mi się nikogo poznawać,a kiedyś tam jak coś tam coś tam,,,to wymagań raczej nie miałam,no jedno ale i to było za wiele chyba.

Gość kolonijjka
" bez szacunku wobec moich zasad i wobec mojej osoby,nie mogłabym z takim kimś być" tez to mam:)