Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasdcdf

nie cierpie siebie

Polecane posty

Gość sasdcdf

Moim problemem jest mój wygląd I charakter. Jestem okropnie brzydka I na dodatek cicha, zamknieta w sobie. Mam długi, kulfoniasty nos I blisko osadzone oczy czyli istne monstrum. Gdzieś 3 miesiące temu uważałam sie za przeciętną z wygĺądu ale od jakiegoś czasu zauważyłam że ludzie sie na mnie dziwnie patrzą, mierzą mnie od stóp do głowy a potem sie śmieją. Od tamtego czasu zaczął sie mój koszmar. Nie ma dnia aby nie spotkało mnie coś przykrego. Stałam sobie raz na przystanku I podjechał autobus. Naszło mnie aby spojrzeć do góry. Siedział tam chłopak I gapił sie na mnie , za chwile coś powiedział swojemu kolegowi I tamten spojrzał na mnie I sie zaczął głupio szczerzyć wiec odrazu odwróciłam sie bo myślałam że umre. Za chwile usłyszałam pukanie w szybe wiec znowu spojrzałam do góry I jeden chłopak zaczął ruszać brwiami I dalej sie szczerzył. Jeszcze kiedyś spotkałam sie z takim czymś że obserwowała mnie dziewczyna patrzyła sie na mnie a bardziej na moje nogi (mam je strasznie chude I długie I zapewne krzywe) potem coś szepneła do swojego chłopaka I tamten też sie spojrzał zmierzył I uśmiechnął. Nie wiem co mam robić..nie potrafie myśleć o niczym innym tylko o tym. Boje sie wychodzić z domu... staram sie dbać o siebie, maluje sie, ubieram sie w dobrze. Poprostu już chyba nic mi nie pomoże

Gość gość
Już to dzisiaj pisałaś - wymyśl teraz coś innego.

Gość gość
Ludzie oceniają cie tak jak Ty siebie. Uwierz ze jesteś boska i tak się zachowuj, zobaczysz wszyscy od razu zrobia to samo. Zrob cos na co sie wczesniej nie odwazylas no nowy makijaz, odwazniejszy ciuch, czy tez nowe hobby. To cvi doda pewności siebie i uwierzysz ze jesteś boska. Bo i na pewno tak jest. Bierz przykład z Angielek tłuste potwory wlane w za male legginsy, a uważają się za boginie.