Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatynka1995

prosze pomozcie

Polecane posty

Chodzi o moja ,, przyjaciolke" chociaz nie wiem czy moge ja tak nazywac Poznalysmy sie 2 lata temu polubilysmy sie mielismy wspolne tematy ale to wszystko sypnelo sie gdy weszla w nowo poznane towarzystwo. Zmienila sie stala sie beszczelna do ludzi wulgarna . Nikt oprocz mnie z nia nie gadal bo sie jej poprostu bali. Od jakiegos czasu sie pogorszyla nasza relacja kiedys nie bylo mowy o osobnym weekendzie a teraz spotykamy sie tylko w miejscach publicznych. Gdy cos mi sie udaje ona probuje wyssac ze mnie radosc jest straszna pesimistka ( ktora nie byla). Boli mnie to jak widze ze sciska sie z dziewczyna z nowej paczki. Jak chce z nia porozmawiac to wogole nie slucha tylko pisze telefonem. Czy ona nie qidzi ze mnie ta sytuacja boli? Postanowilam ze poszukam nowych kolezanek to zaczela byc zazdrosna ze z innymi rozmawiam. Czy ta przyjazn sie juz rozpadla ? Czy nie mozna tego uratowac? Nie wiem co zrobic :/

Gość gość
Nowe towarzystwo źle na nią wpłyneło. Juz chyba tego nie da sie uratowac,chyba,ze ona sie ogarnie. Porozmaawiaj z jej mamą,wtedy kiedy jej nie bedzie w domu.