Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amigdalina

Do zrzucenia 45kg

Polecane posty

Gość Amigdalina

Część i czołem drogie panie :) mam 45 kg zbędnego balastu, nazbierało się przez kilka lat, ale w końcu dopiero teraz niedawno dorosłam do tego by wziąć się za siebie rozsądnie i porządnie, bez wymówek! Zapisałam się na siłownię i basen, dodatkowo w domu będę sobie ćwiczyć z hantelkami. Ruszyłam pełną parą, za sobą już mam 25 kg, zaczynałam z wagą 135kg. Czy są tutaj chętne do boju kobietki? z wagą do zbicia większą niż 10 kg :) Pomóżmy sobie wzajemnie.

Witam:) Piękny wynik.Jak jest samozaparcie,siła,to i te 45 kg zejdzie także. Pozdrawiam i życzę powodzenia:)

Gość gość
gratuluj****ardzo. ja mam 5 kg tylko do zrzucenia a nie daje rady , kiepsko mi idzie i ciagle zaczynam od nowa powodzenia ci zycze

tak ja jestem jeśli chcesz możemy się wspierać, mam jak widzisz w stopce sporo do zrzucenia, i szukam topiku gdzie współtowarzyszki naprawdę mają co zrzucać, jeśli będziesz wytrwale ze mną się odchudzać - dołączam

Moje dzisiejsze Menu / 16.12.2013r. ŚNIADANIE - 2 kromki ciemnego pieczywa z pastą z suszonych pomidorów II ŚNIADANIE - 3 kubki kompotu z suszonych owoców z owocami OBIAD - jajecznica z 2 jajek, kilka suszonych moreli KOLACJA - 2 małe kromeczki ciemnego pieczywa z pasztetem i pomidorem do tego sporo płynów, oraz wspomagająco L-karnityna, i tabletki La-Karnita

Gość gość
OD SAMYCH CWICZEN SIE NIE SCHUDNIE NAJWAZNIESZE BY UWAZAC NA TO CO SIE JE --SZCZEGOLNIE WĘGLOWODANY ( sorry kapslok) wejdzcie w kalkulator kalorii wbijcie to co zjadacie i same zobaczycie a ile pustych wegli ma kompot z suszonych owocow

Gość Andzelikka8
Ja tez jestem w trakcie odchudzania. Zostało mi jeszcze zrzucenie 17 kilogramów. Systematyczne ćwiczonka w klubie fitness się przydają, no i ta dieta MŻ jest całkiem niezła. Ale muszę się wesprzeć kapsułkami odchudzającymi Ma dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette i mam nadzieję, że one trochę to moje odchudzani przyspieszą, ponieważ to zrzucanie nadwagi trochę mnie męczy.

Gość gość
Ja też stosuję dietę MŻ. Kupiłam też rowerek spinningowy no ale nie zaprzyjaźniłam się z nim i sobie stoi. Schudłam póki co z 69 do 64 kg, w jakieś 1,5 miesiąca, tak, że waga mi się już nie waha, co uznaję za wyczyn. !70 cm wzrostu, 27 lat. Trzymam kciuki! Ja bym chciała do 54 kg zejść. W rok przytyłam 15 kg. :(

A ja mam 25 kg do zrzucenia- oj zapuściłam się i to zdrowo próbowałam na różne sposoby, zawsze polegam na słodyczach. Przerabiałam dukana- efekty są ale za to jo jo też jest. od 3 jestem na diecie MŻ + zielona kawa ( parzę zieloną kawę kilka razy zalewam-czytałam że wspomaga odchudzanie) Zobaczymy co nawojuję.

🖐️ drogie panie, przepraszam, ze mało piszę, ale malo czasu mam :( nadrobie jak tylko bede miała chwile, napiszcie coś o sobie :)

Witam, Będę tu zaglądać jeśli pozwolicie, walczę z otyłością. Mam do zrzucenia jeszcze minimum jakieś 35 kg, a 17 już zgubiłam. Nazbierałam tłuszczu w trzech ciążach, pomogły mi w tym głupie diety zakończone jo jo. Ale teraz się zawzięłam, dla mnie to ostatnia szansa. Próbowałam sama się odchudzać, ale słabo mi to szło. Od sierpnia jestem pod opieką dietetyka i to była moja najlepsza decyzja. Pozdrawiam :-)

No i biegam na siłownię trzy razy w tygodniu, w tym raz na zumbę ;-)

Gość Olcia Dubicka
Doskonale Cię rozumiem też miałam spore problemy z wagą, 27 kg straciłam. Jak czytam Ciebie to widzę zapał więc dasz radę, obyś tylko trzymała się planu :) Mnie kobieta u której opiekuję się potomkami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój

Gość gość
Od 01.01.2014 rozpoczęłam proces odchudzający. Z polecenia koleżanki zakupiłam AcaiBerry900 na sprawdzone-odchudzanie,pl oraz ograniczyłam jedzenie. Dodatkowo jestem bardziej aktywna fizycznie. Po 30 dniach kuracji mój rezultat to 3,5kg z czego jestem bardzo dumna. Z pewnością polecam ten suplement. Radzę kupować u sprawdzonych dystrybutorów bo słyszałam że podróby są już w obiegu. Pozdrawiam