Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laptop edukacyjny z biedronki

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy warto kupic takiego laptopa corce 20 miesiecznej, wiem jest jeszcze malutka ale bardzo mi zalezy aby juz uczyla sie angielskiego, ja znam ten jezyk bardzo dobrze w niedalekiej przyszlosci chcemy wyjechac do anglii i jak tam pojdzie na 3 latka do przedszkola to chce aby rozumiala co sie do niej mowi, ja w domu mowie do niej po angielsku jak slyszy to sie usmiecha i juz kapuje niektore polecenia np pokas jezyk itd :) moze ta zabawka jest dla starszych dzieci ale przeciez moze ja miec na dluzej na poczatek chce aby uslyszala literki liczby po angielsku aby sie zaznajamiala czy ktoras z was ma tego laptopa i moze o nim cos powiedziec nie wiem czy ma wystarczajaco duzo funkcji bo widze na allegro chyba nawet lepsze za nizsza cene nie wiem bo w gazetce biedronki jest malo napisane o nim

Gość gość
jeżeli poprawnie mówisz do niej po angielsku to powinno wystarczyć

Gość gość
Kurcze sama nie wiem bo wiesz jak ona bedzie miala przed soba ten komputerek a wiesz jak dzieci w tym wieku rzucaja sie na piloty komorki i klawiatury to sobie bedzie naciskac****owtarzac za niedlugoa ja mimo to moge kontynuowac mowienie calymi zdaniami po angielsku bo jak ja jej mowie i pokazuje na paluszki 1 dwa i chce aby powturzyla i jej nie wychodzi to sie wkurza i mowie nie nie nie a jak zabawka do niej powie to juz bedzie inaczej, sama nie wiem ten z biedronki jest drogi a moze kupic na allegro powyzej 18 miesiecy ald tam sa cyferki od 1-5 a ja chcialabym aby to posluzylo na dluzej

Gość gość
niestety wydaje mi się że nawet najlepsza zabawka nie pomoże - według mnie najlepsza metoda na nauczenie języka maluszka to ta najbardziej zbliżona do sytuacji gdzie wychowuje się w dwujęzycznej rodzinie - najlepiej by było gdyby Twój partner mówił do dziecka po polsku a Ty po angielsku - wówczas jest gwarancja, że na pewno załapie :) A te wszystkie zabawki edukacyjne traktowałabym z przymrożeniem oka ;)