Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorosłe osoby po ile ŚPICIE GODZIN

Polecane posty

Gość gość

tak by być wyspanym , bo ja żeby się wyspać to muszę spać przynajmniej 10 godzin , już nie wiem czy może powinnam jakieś badania sobie zrobić bo czy to normalne żeby aż tak długo spać by czuć się wyspanym ? a dodam że mogę i dłużej spać.. a jak śpię np 5-6 godz to czuje się do niczego

Gość gość
a jestem kobietą ,mam 28l

Gość gosiamalgosia
ja mam 33 i ostatnio spac nie moge wlasnie .

Gość gość
5-6 godzin

Gość blaszany bembenek
3,5 wieczorem klade sie jak juz wszystko popiore pozmywam, poczytam dzieciom bajki do snu i zaspokoje seksualnie malzonka a rano wstaje o 4 bo na 6 do pracy

Gość gość
a czemu nie możesz ? jakies problemy ?

Gość gość
ja też jestem wyspana dopiero po 10-12 godzinach mam 28 lat :)

Gość gość
i czujesz się wyspana? jak później w dzień funkcjonujesz? nie chce Ci się potem spać?

Gość gość
ja też jestem wyspana dopiero po 10-12 godzinach mam 28 lat usmiech.gif ------------- o to nie jestem sama,:) a nie myślałaś dlaczego tak jest? bo ja to już się zastanawiam że może mam czegoś za dużo,albo za mało i to dla tego tyle śpię ,no już sama nie wiem - bo jak by nie było to trochę dużo godzin a dopiero po tylu czuję się wyspana.

Gość gość
Ja jak mam szanse spac 8h to jestem przeszczesliwa mam 33lata i śpię najczęściej 4h wstaję wcześnie ale ogòlnie jak się przebudzę to już nie zasnę nawet jak np w sobotę mogła bym dłużej spać i nie ma mowy o zaśnięciu w ciągu dnia.wyglądam i funkcjonuję już jak zombi:)

Gość gość
mam tak od zawsze więc nie sądzę że jest coś ze mną nie tak :) mój mąż był rannym ptaszkiem i dopiero przy mnie odkrył uroki długiego spania i jak mamy okazję np. w sobotę to spimy do 12 lub 13 wszyscy z rodziny wiedzą że nie ma po co się do nas dobijać bo śpimy :)

Gość serfucho
Ja maksymalnie 4/5 godz jakoś późno chodzę bo nie mogę zasnąć a niestety rano muszę wstać

Gość gość
No tak ja jak dojeżdżałam do pracy to tez czesto spałam po 4 godz ,no i jakoś wstawałam choć baaardzo ciężko było no ale wiadomo jak trzeba to trzeba ,ale znów jak wróciłam z pracy to zjadłam coś zrobiłam i tak jak chodziłam to chodziłam a jak na chwilę przysiadłam tak już nie wstałam bo nie miałam siły i musiałam się zdrzemnąć choć na chwilę ,bo inaczej to ja nie wiem

Gość gość
najlepiej jak 8 do 10

Gość gość
ja jak miałam do pracy na 6 to chodziłam jak śnięta ryba :) wracałam do domu zjadłam szłam spać, wstawałam zjadłam wykąpałam się i szłam spać :)

Gość gość
Aha no to ja mam tak samo jak Ty , z wieczora mogę siedzieć do późna ,ale rano jak nie muszę wstać to śpię baardzo długo no aż się wyśpię :) a to się schodzi ..

Gość gość
dlatego że ludzie dzielą się na skowronki i sowy my jesteśmy sowy :D

Gość gość
heh no podobno no i jednak coś w tym jest :)

Gość gość
ja już idę spać bo ustaliłam sobie że do 2 w nocy siedzę, dłużej nie mogę bo potem bym dłużej spała i tym sposobem dzień zmienia się na noc, a noc na dzień :D dobranoc

Gość gość
No jak ktoś nie zasypia do pòźna to jest sowa tak jak np ja teraz ale wstanę o 6tej to skowronek, to jestem skowronkowa sowa czy jak:):)

Gość gość
ty jesteś zombiiiii bo mało śpisz :P

Gość gość
Zawsze lubilam i musiałam spać długo bo byłam nie do życia i czułam się jak chora na grypę. Ale 8 to wystarczy teraz. Mam 35. 7też ok ale potem kolejny dzień musi być 9:) a zdarzało mi się po 12. Nie wiem co będzie jak urodze. Chyba płaczu nie usłysze bo padne zasne i nic mnie nie ruszy.

Gość gość
Aaa to to ja wiem już wyżej pisałam ze wyglądam i funkcjonuję jak zombi :)

Gość gość
To Dobranoc :) ja też zaraz uciekam bo na prawdę i mi się przemieni i potem ciężko będzie to odkręcić znów na dobry tor :)

Gość gość
No ja to zazwyczaj mam lekki sen niby śpię długo ,ale tak jakby czuwająco bo wiem co się wokół mnie dzieje :) a tak by zasnąć i twardo spać to muszę być bardzo ,ale to bardzo wykończona i wtedy to jak zasnę tak nic nie wiem ;)

Gość gość
nieprawdą jest ze im wiecej tym lepiej. ostatnio mialam taka noc, ze obudzilam sie o 5 rano po 5 godzinach snu i czulam sie z***biscie, moglam wstac i funkcjonowac ale mowie qrwa 5ta, co ja bede robic cały poranek i poszlam spac dalej choc ciezko bylo zasnac, obudzilam sie 4h pozniej zmiętolona jak s******n ;) ponoc to zalezy w jakiej fazie snu sie obudzisz

Gość gość
5godz mi wystarczy

Gość gość
5-6 godzin mi styka mam 37 lat jestem kobieta

Gość gość
5-6 godzin spię ;) Mam wlasna firme tak wiec mnostwo pracy i brak czasu na sen ...

Gość gość
ja potrzebuje 9h, zazwyczaj spie 5-4 h :O chodze i wygladam jak zombie :(