Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaKicia

Profil na kamerce

Polecane posty

Gość niepewnaKicia

Mój chłopak namawia mnie żebyśmy założyli sobie profil na kamerce erotycznej, mówi że można tam zarabiać? Wiecie może ile można tam wyciągnąć? Znacie kogoś kto zarabia w ten sposób? Duże jest prawdopodobieństwo że mnie ktoś na ulicy rozpozna?

Gość Miriam__
skad przeciez na kamerce pokazujesz tylko marzady plciowe napalencom :P, :P, :P

Gość niepewnaKicia
Ale my już tam zaglądaliśmy i ludzie pokazują tam twarze. Oni tam dostają żetony jakieś. Czy 500 żetonów to 500PLN?

Gość gość
Te 500 to płacą na miesiąc za tę kamerkę. czy jak?

Gość ogolony h
tzn chcesz uprawiac seks przed kamera?

Gość Dareek
Profil na sex kamerce to nic złego - zawsze możesz założyć sobie okulary na oczy i będzie mniejsza szansa że rozpozna cie sąsiad :) oczywiście jest to jakaś forma sexu za kasę. sa tam laski które dziennie wyciągają po 500 zł - ale umówmy się - są bardzo zgrabne i obrotne. umiejętnie podkręcają atmosferę a nie tylko czekają na kasę z góry

Gość niepewnaKicia
No, tak mój chłopak wymyślił, ponoć za to płacą. Są takie specjalne portale.

Gość Dareek
oczywiscie że są takie portale - chociaż najlepszy jest szołap - pytanie tylko czy jesteś pewna ze chcesz uprawiać sex za kase :)

Gość niepewnaKicia
Zależy ile bym zarobiła. Za 10PLN d**y nie będę pokazywać, minimum 100-300 PLN dziennie.

Gość gość
Jaki seks za kasę ? :D przecież się tylko pokazujesz, nie uprawiasz z nikim seksu, że niby z kamerką ten seks? ...zarobisz tyle ile dostaniesz żetonów raz możesz dostać 500 zł raz 1000 zł a raz ochłapy :] grunt to cierpliwość, nie masz tam stawki godzinowej, wszystko zależy czy się spodobasz czy nie, czy będziesz ciekawa czy nie. Odnośnie wyglądu bzdura, na amerykańskich czatach furorę robią dziewczyny bez biustu, nieraz wyglądające jak koń po teksasie, ale są przebojowe i ciekawe :)

Gość gość
jeżeli za pokazywanie tyłka dostaje się kasę - to jest to sex za kasę. wirtualnie ale jednak. a zarobki to już zależą od aktywności. jeżeli będziesz siedziała w ubraniu i czekała na klienta to nie zarobisz za wiele. Dodatkowo najbardziej aktywna laska dnia zarabia 200zł za największa oglądalnosć