Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzulije małpa wp pl

Wymaga ode mnie porzucenie studiów i poświęcenie się dziecku szantaż emocjonal

Polecane posty

Gość dzulije małpa wp pl

Witajcie . Mam problem i nie wiem jak się zachować by mój partner zmienił taktyki względem mnie .Zacznę od początku swoją historię... Przyjechałam na studia do UK -mieszka tu moja siostra więc nie musiałam się martwić o dach nad głową i wyżywienie . Niecały miesiąc po przyjezdzie poznałam tubylca-8 lat starszego , wykształconego i nieziemsko przystojnego Anglika . Na początku broniłam się tej znajomości bo najnormalniej w świecie wydawał mi się za stary dla mnie :P tym bardziej, że ja wyglądam na jeszcze młodszą a jego styl ubierania -taki elegancki robił z niego bardziej dojrzałego faceta . Jednak T nie dawał za wygraną i..zdobył moje serce i...cnotę ! Oświadczył mi się ale odmówiłam ...Niedługo potem zaszłam w ciążę, którą chciałam usunąć- doszło by do tego gdyby nie przyjaciółka , której się zwierzyłam a ta zagroziła mi , że jeśli nie powiem T o ciąży to ona to zrobi ! Według niej aborcja powinna być naszą wspólną decyzją ! I tak przyciśnięta do muru przyznałam się mu do ciąży . Ten się wściekł, że planowałam usunąć za jego plecami .Nie zgodził się na zabieg i zagroził , że jak to zrobię to koniec z nami .Wtedy już nie wyobrażałam sobie życia bez niego i nie dochodziło do mnie , że własnie wymógł na mnie urodzenie dziecka poprzez szantaż :( Zgodziłam się urodzić a ten szalał ze szczęścia .Przyjęłam oświadczyny i obecnie jestem mamą 3 miesięcznej dziewczynki . Wszystko było pięknie i ładnie do momentu gdy przyszło nam szukać niani dla małej bym mogła kontynuować naukę .Mimo, że rozmawialiśmy na ten temat i wyraził zgodę i obiecał nie utrudniać i pomóc to teraz nie wyobraża sobie by jego córeczką zajmowała się obca kobieta . Naciska bym zrobiła sobie przerwę i zajęła się dzieckiem . Traktuje mnie przy tym jak małą dziewczynkę i chce rządzić wszystkim . Do tego jest przesadnie nadopiekuńczy w stosunku do mnie i dziecka -czuję się jakby był moim ojcem a nie narzeczonym. Nie dotrzymuje danego słowa ! Nie wiem co robić i jak z nim rozmawiać . Kiedyś moja koleżanka powiedziała , że mój T pewnie naciągnął mnie na dziecko -wyśmiałam ją ! Teraz wszystko na to wskazuje .Jakby sobie to wszystko zaplanował

Gość 0 Terenia 0
Prowo 💤 Ale masz tu 1/10 na zachętę 🖐️

Gość gość
juz terenia atakuje i psuje tematy idz do pracy stara babo

Gość gość
jak kto sobie pościeli tak się wyspi. W dzisiejszych czasach tylko idiotki zaliczają wpadki

Gość dzulije małpa wp pl
Terenia a kim ty jesteś , że wysuwasz takie wnioski ?? Żałosna jesteś a ja ci nie będę nic udowadniać .Żegnam

Gość gość
trzeba bylo nog nie rozkladac, albo wczesniej pomyslec o zabezpieczeniu :D ale ty pewnie zaraz napiszesz, ze sie zabezpieczaliscie

Gość dzulije małpa wp pl
To teraz tak z ręką na sercu - czy każdy z was uprawia seks ZAWSZE w zabezpieczeniu ?? Raczej nie bo ja wyjątkiem nie jestem i widzę tu wiele młodych mam

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowokacja bo historia jest wyjątkowo żałosna. Nie dość, że napisana infantylnym językiem (trzeba współczuć dziecku, że ma głupią i dziecinną matkę) to jeszcze Ty postawiona w roli ofiary. A Ty jakieś ciele jesteś, że on zdobywa Twoją cnotę?Chciałaś pójść z nim do łóżka to poszłaś. Nie naciągnął Cię na dziecko, bo dzieci nie biorą się z powietrza. Poza tym sama napisałaś, że zgodziłaś się urodzić, bo żyć bez niego nie możesz... Współczuję dziecku niedojrzałej,głupiutkiej matki.

Gość dzulije małpa wp pl
Dzięki :) Chyba nie aż taka głupia skoro studiuję w Anglii . Pozdrawiam

Gość gość
wiesz to że studiujesz w Anglii nie znaczy że jesteś mądra. Wiele takich "uczonych idiotek" znam osobiście. Nie myl tego bo jednak to świadczy o twojej głupocie

Gość gość
O głupiaś, głupiaś autorko. Bardziej durnego opowiadania dawno nie czytałam. Poczytaj skąd się biorą dzieci a potem wróć do dorosłych ludzi. Rzeczywiście, szkoda dziecka.

Gość gość
Nie poddawaj sie jego woli , nie porzucaj studiów. Można to pogodzić jesli sie tego chce. Jeśli mu ulegniesz , kolejny raz udowodnisz , że ważniejsze jest czego On chce , niż to co jest dla Ciebie dobre. Zostaniesz bez wykształcenia , w obcym państwie , zdana na niego , wtedy dopiero będziesz musiała się podporzadkowywać

Gość gość
p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! !

Gość gość
nie czaje jak można wpaść, trzeba być naprawdę idiotką :D

Gość dzulije małpa wp pl
Ale ja wiem skąd się biorą dzieci -tym bardziej coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu , ze mój facet chciał tej ciąży ! Nigdy nie wspominał o prezerwatywach-nawet poinformowany o możliwych dniach płodnych nie powodowały u niego strachu o ciąży

Gość gość
a pani uczona nie mogłaś brać tabletek?? zabezpieczenie to nie tylko prezerwatywa. Boże widzisz a nie grzmisz

Gość gość
dzulije małpa wp pl Ale ja wiem skąd się biorą dzieci -tym bardziej coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu , ze mój facet chciał tej ciąży ! Nigdy nie wspominał o prezerwatywach-nawet poinformowany o możliwych dniach płodnych nie powodowały u niego strachu o ciąży x A u Ciebie powodowały??? Bzykałaś się z nim wiedząc, że masz dni płodne bez zabezpieczenia? Módl się, żeby to on nie doszedł do wniosku, że złapałaś go na dziecko, a teraz stroisz fochy bo jeszcze wrócisz do Polski z płaczem i bez dziecka.

Gość gość
faktycznie zalosna ta historyjka z dópy wyssana. Oh pojechala do anglii, po paru dniach od razu poznala anglika ktory szlenczo sie w niej zakochal, aha hehe elegancki i zabojczo przystojny, zdobyl ja, zaszla w ciaze i chciala usunac, niczym w telenoweli peruwianskiej nie powiedziala ukochanemu o takim detalu jak ciaza, tylko przyjaciolce, ktora ruszyla z odsiecza mieszania sie w cudze zycie, zagrozila ze o wszystkim powie jej ukochanemu, z ktorym na pewno mieszkaja w 1 budynku i maja do siebie nr tel, na marginesie szybko poznalas ta "przyjaciolke" pogratulowac ze w dzisiejszych czasacj za granica po paru dniach poznajesz przyjaciolke, no a teraz facet jest nadopiekunczy i woli zebys zostala w domu z dzieckiem, a ty oczywiscie wolisz do szkoly chodzic i srasz na 3 miesieczne dziecko, oh tak ci zle bo facet jest troskliwy. Czego tu szukasz? Chwalisz sie czy zalisz? what is your problem b***h?

Gość dzulije małpa wp pl
pigułek nie mogę brać z powodów zdrowotnych .Ja również znałam ryzyko ciąży, ale miałam potem obawy-On nie ! Ja chciałam usunąć - On nie ! Więc jak mogłam chcieć go naciągnąć na dziecko ??

Gość gość
taaa taki przystojny i elegancki do tego wykszlalcony po 30 na peeeeewno tyle lat czekal w samotnosci az pozna jakas tania polke hahahaha i nigdy nie byl zonaty i nie ma innych dzieci :D:D:D

Gość gość
jak dziecka nie chciałaś trzeba było z nim w dnie płodne nie spać. A co g****ił cię? Ja jak nie chciałam dziecka kilka lat temu to z mężem przez tych kilka dni w jednym łóżku nie spałam. On chciał nalegał ale ja wiedziałam że trzeba poczekać żeby dziecko miało lepszy start a nie my z teściami w jednym małym domku i jeszcze dziecko na dodatek. Ignorancja i idiotyzm

Gość gość
Jeśli nie możesz brać tabletek to ciemniaku zabezpiecz się w inny sposób. A już na pewno nie rozkładaj nóg przed facetem w dni płodne. To jest teraz taka nowa moda na angielskich uniwersytetach? bzykać się bez chwili pomyślenia, potem skrobać? A potem jeszcze płakac, że facet celowo spowodował ciążę??? Zaczynam się zastanawiać w jaki sposób zdałaś maturę i dostałaś się na te studia...

Gość dzulije małpa wp pl
Chyba ktoś tu zazdrosny jest i stąd te komentarze .Gdybyś tylko zobaczyła mojego narzeczonego dopiero byś gadała -jak moje polskie "koleżanki" w realu. Wg niektórych T jest moim sponsorem i pomaga w wychowaniu mojego dziecka . Eh...:(

Gość gość
wiesz skoro uważasz że ci tu ktokolwiek zazdrości to idź lepiej dziecko do szkoły może to coś pomoże bo masz puściutko w główce i tylko się nadajesz do rozkładania nóg

Gość gość
Proszę, niech się okaże, że autorka jest nudzącym się gimbusem.... Nie wierzę, że takie idiotki chodzą po świecie...

Gość dzulije małpa wp pl
nie żył przede mną w samotności a był w poważnym dwu i pół letnim związku !

Gość gość
p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! ! p r o w o k a c j a ! ! !

Gość dzulije małpa wp pl
Ale jak przychodzil do mnie jak mielismy isc na dyskoteke w tym swoim garniturze od armaniego i pachnial hugo bossem, wlosy na zel, do tego ta boska opalenizna, mowil, ze przywiaze mnie krawatem do lozka a mi sie robilo mokro. No dziewczyny jak moglam odmowic T??

Gość gość
no to już widać z kim mamy do czynienia. Idź do szkoły bo już późno a lekcje się zaczęły.

Gość dzulije małpa wp pl
Jacy wy wszyscy rozsądni .Nie wierzę !! Żadna z was nie traciła głowy w łóżku i oddawała się partnerowi a potem dopiero myślała o niepożądanej ciąży ?