Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed świętami

Polecane posty

Gość gość

Już nie wyrabiam.mam trójkę dzieci w tym jedno ma 6 tygodni.nic na święta nie zrobione.okna brudne, w domu tylko z grubsza ogarnięte.mąż wiecznie w pracy albo zajmuje się starszymi dziewczynkami.ja codziennie od 6 na nogach, noce wiadomo jakie, w ciągu dnia brak czasu na drzemke. Trzeba ogarnąć dom i siebie,spacer , obiad.trochę popracuję przy kompie (prowadzimy swoją firmę), wracają dziewczynki, lekcje, zabawai tak mija dzień ...Jestem coraz bardziej zniechęcona:-)muszę się wyżalić

Gość sprzatam w PIPie
zatrudnij sobie sprzataczke :classic_cool: :P, :P, :P

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość gość
u mnie to samo, jak narazie ogarnelam pol domu, drugie pol nie wiem kiedy, mamy dwoje dzieci, i prawie zawsze ktores z nas jest w pracy, ale ja sie nie martwie, jakos damy rade:-)

Gość gość
a mąż w weekendy też pracuje?

Gość gość
Wrzuć na luz:) Okna umyjesz po świętach. Ogarnięte masz z wierzchu? to i tak dobrze. Święta nie muszą być idealne, w domu nie musi błyszczeć a stół nie musi być zastawiony żarciem. W święta powinniście mieć dobre humory i spędzic spokojnie kilka chwil. Reszta to rzeczy bardzo drugorzędne :)

Gość gość
przybijam z tobą piątkę ,nic mam nie zrobione .nic nie kupione mam wolny tydzień a nic mi się nie chce .

Gość gość
Albo dzeci albo wszystko porobione. Wybralas dzieci i wrzuc na luz:) sama tego nie ogarniesz. Swieta z taka fajna rodzinka nawet przy nieumytych oknach sa chyba o niebo lepsze odswiat w pustym wysprzatanym na blysk domu :P

Gość gość
A mnie też nic nie posprzątane bo nie eb sie utrzymać porządku. Mam 9miesięczna córkę i czysto mam tylko w łazience bo tam ona nie ma dostępu. Wszędzie gdzie jej sie uda dojść, wszystko co dosięgnie zrzuca na podłogę.jej zabawa polega na tym, że bierze coś, ogląda i rzuca za siebie po czym sięga po następny przedmiot. Jedyne co zrobilam na święta to w sobotę wieczorem mąż wykapał i położył mała a ja zrobilam w tym czasie farsz do pierogow i uszek a wczoraj nakleilam te uszka i czesc pierogow, połowa farszu została na dzisiaj bo wczoraj już nie dało rady bo mnóstwo innych rzeczy do zrobienia w między czasie.

Gość gość
Mąż w weekendy też pracuje:-(Ja zawsze miałam wszystko na tip-top porobione ale teraz przy trzecim dziecku nie ogarniam.Chyba muszę przestać się nakręcać bo oszaleje....