Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile mialyscie lat jak zaczelsyscie sie tak konkretnie starzec

Polecane posty

Gość pracuje w PIP
tuz po urodzeniu :p, :P, :P

Gość chyba555555588
co to znaczy konkretnie?

Gość gość
konkretnie tj kiedy sen nie pomaga w odswiezeniu zmeczonej twarzy

Gość gość
Ja jeszcze się nie zestarzałam parę dni skończę 36 lat nikt mi nie wierzy że tyle mam ,moja sąsiadka w tym samym wieku wieku z która toczę wojnę ,powiedziała do mnie gówniaro jedna córką moją byś mogła być nie pyskuj ,myślałam że padnę .Pracuje umysłowo ,lajtowo ,mam dwoje dzieci 10 i 3 lata nie mam kredytów nie mam większych zmartwień ,to pewnie dlatego tak się powoli starzeje .

Gość gość
jak miałam 36 l. zaszłam w ciążę i robiłam badania prenatalne. Wchodząc do gabinetu p. dr pyta się " a panią co do nas sprowadza ?" ja zgłupiałam i mówię "wiek", na to druga dr po spojrzeniu w moją kartę mówi " 36 lat", ta pierwsza na to "aaa...bo patrzę wchodzi takie dziecko...". Zanim dowiedziałam się o ciąży kupowałam piwo w Lidlu i kasjerka poprosiła mnie o pokazanie dowodu osobistego, powiedziałam jej, że to był najmilszy dla mnie komplement :) A tak swoją drogą, to wydaje mi się, że to sprawa genów.

Gość gość
ja zauważyłam zaraz po 40-stce, zmieniła się "konsystencja" ciała, wyraz twarzy- nawet nie zmarszczki, pewnie chodzi o owal i opadnięte powieki, dbam o siebie bardzo, pewnie coś to daje, no ale młodość pierwsza minęła, trzeba się cieszyć drugą :-)

Gość gość
Tak to geny ,bo moja mama też młodo wygląda i nikt nie wierzy że ma tyle lat ale tylko ona z całej rodziny tak wygląda a jest najstarsza z sióstr i jedyna która cale życie harowała i innym pomagała .Pamiętam jak jedna z ciotek o 12 lat młodsza się burzyła jak ktoś powiedział że jest mojej mamy starszą siostrą .

Gość gość
40. Od razu skok 5 lat plus. Straszne to jest.

Gość gość
to głównie w dzisiejszych czasach jest kwestia bardzo indywidualna na którą wpływ ma dosłownie wszystko

Gość gość
większość cech starzenia organizmu oceniamy wzrokowo ale najwięcej tego rodzaju procesów zachodzi wewnątrz z czego mało zdajemy sobie sprawę nawet fakt roztargnienia furii pomyłki podyktowany jest tym jak funkcjonuje wnętrze.