Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_1992_x3x3

spóznia się okres

Polecane posty

Gość Ania_1992_x3x3

Witam wszystkie dziewczyny, chciałam zapytać czy przy podejrzeniu ciąży przy spózniającej się miesiaczce wystepują jakieś inne objawy ??? wczoraj miną 28 dziń mojego cyklu a po miesiączce ani śladu, nawet nie mam dolegliwości ktore towarzyszyły mi przy zbliżającym się okresie. Ból brzucha i nóg itp. Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi, dodam że staramy się z mężem o dziecko i regularnie współżyjemy.

Gość gość
Mija 28 dzień cyklu, czy okres ci się spóźnia 28 dni? Pytam bo pytanie wydaje mi się dziwne W pierwszym przypadku pytanie o okres jest bez sensu, bo jak na razie ci się nie spóźnia, a w drugim przypadku gdyby ci się tak spóźniał, to przy staraniu się o dziecko dawno byś była w aptece po test ciążowy.

Gość Ania_1992_x3x3
no wczoraj powinna pojawić się miesiączka, zawsze tak 3 dni przed czułam już bóle jajników i nóg a tym razem nic...

Gość Ania_1992_x3x3
dodam jeszcze że od jakiegoś czasu mam zaparcia i z rana mam okropną zgagę

Gość gość
No, ale z czym masz problem iść do apteki i kupić test ciążowy? Właściwie wszystkie wykrywają dwutygodniową ciążę, a są takie które wykryją już tygodniową. Na typowe objawy ciążowe masz jeszcze czas. Wątrobę zbadaj, a na pewno ją wzmocnij. Zgaga będzie się prawdopodobnie wiązać z zaparciami. Co do bólu brzucha przed okresem, to właśnie przy ciąży też występują. Często nawet silniejsze. Wszystko zależy od konkretnej kobiety.