Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona palącego męża

DESMOXAN czy pomógł

Polecane posty

Gość Żona palącego męża

Witam ! :) pisze, bo chciałam zapytać czy kupowaliście tabletki desmoxan ? Czy pomogły ? Jakieś działania uboczne itp.? Mój mąż w końcu postanowił rzucić palenie i z tego powodu się bardzo ciesze i jestem z niego dumna, ale widzę, że się męczy bierze te jednorazowe tabletki Nicorette i one mu trochę pomagają, ale nie do końca..chciała bym mu kupić lub polecić coś, co mu pomoże, doradźcie mi coś :) na razie jest w delegacji. Kiedy wróci będę go wspierać jak tylko mogę, na razie tylko słowem przez telefon lub sms

Gość Żona palącego męża
Wcześniej bardzo się denerwował jak zaczynałam temat rzucania palenia, mówił, że tego nie chce itp..ale na początku tamtego tygodnia powiedział mi, że zdecydował spróbować :) i widzę, że dużo się ogranicza, stara się wspieram go chwale mówię, że bardzo się ciesze i wiem, że mu ciężko, ale wiem też, zę da radę itp. wiem, że to siedzi w głowie, ale może jednak coś trochę pomaga, żeby nie było mu tak bardzo ciężko

Gość Żona palącego męża
up :)

Gość gość
mi pomógł tabex mojemu męzowi też szwagierka próbowała desmoxan dwa razy ale ona raczej nie ma silnej woli i pali dalej

Gość Żona palącego męża
Wcześniej też próbował, ale podchodził do tego nie dowierzająć, że mu się uda..itp..był negatywnie nastawiony. Tym razem widzę, że jest nastawienie się zmieniło stąd moja, że rzuci wróciła :) widzę, że na prawdę się stara ograniczać

Gość Żona palącego męża
Nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie ? Jak mogę pomóc mężowi ? Co by było najlepsze..?

Gość gość
A co mamy powiedzieć? Nam nie płacą ani za reklamę ani za antyreklame:)

Gość gość
mojemu mężowi NIC nie pomógł, on chyba myslał, że kupi, zażyje i trach- nie chce mu się palić, tabletka odwali robotę, a to trzeba naprawdę mocno chcieć