Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietka28

Reaktywacja uczuć

Polecane posty

Gość gość
Powiem tak...chcialabym wierzyc,bo chcialabym zeby mnie to tez "dotknelo". Wiem tyle,ze moja kuzynka bedac z chlopakiem spotkala swojego obecnego meza.ten przyszly maz chcial sie od razu z nia spotkac i zapraszal ja po kilka razy ale ona upierala sie,ze nie chociaz tez sie jej podobal. Minely dwa lata,spotkali sie znow gdzies tam i pogadali ze soba..wrocilo jej i jemu tez to z wczesniej..zerwala z chlopakiem,zaczela sie spotykac z nowym i po pol roku byla juz mowa o slubie. Do dzis sa razem juz ponad 10 lat..czyli chyba mozliwe;)

Gość Marietka28
hm, no to trzeba sprobowac...

Gość gość
A w ogole to przeciez nie lazisz za nim,bo sama pisalas ze nie macie ze soba kontaktu juz pol roku. Skoro jestescie z jednego miasta to mozecie sie przeciez przypadkowo spotkac. Wydaje mi sie ze gdyby zobaczyl ze Ci zalezy i chcesz go zobaczyc dlatego sie gdzies pojawilas gdzie on bywa, to moze wzialby to bardziej pod uwage niz zwyklego sms-a

Gość Marietka28
eee nieee moj gdyby wiedzial, ze to specjalnie bylo to by olał, taki byl

Gość gość
No sa rozni ludzie i roznie podchodza do takich spraw. Ja go nie znam i nie wiem jaki bylby zloty srodek,o ile sam men go zna;D mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam swoimi radami:)