Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolek bolek

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość lolek bolek

mam problem z moją dziewczyną a konkretnie z sexem, masz stosunek wygląda następująco, ona zdejmuje ubrania kładzie się na plecach i czeka aż w nią wejdę, podczas stosunku leży jak kłoda i nic zero reakcji.. Co mam zrobić? Ona mówi ze jej to odpowiada..

Gość gość
a jak bys chcial zeby wygladal wasz seks? kobieta jest w stanie wiele w lozku zrobic, musi czuc sie kochana i akceptowana, napisz cos wiecej bo ciezko powiedziec dlaczego tak jest, moze sie wstydzi?

Gość drewniana_panienka
porozmawiaj i pokaż, co ma robić, może się krępuje powiedzieć, że brak jej doświadczenia

Gość gość
uwielbiam takich jak lolek, zakladaja temat i nie odpisuja

Gość gość
Tadeusz Boy Zelenski napisal kiedys, ze mezczyzna jezeli juz zacznie, to powinien za wszelka cene doprowadzic kobiete do orgazmu. Z twojego opisu wynika, ze tego zadania nie wypelniasz. Wejsc****oruszac to nie wszystko, a brak reakcji partnerki potwierdza tylko twoja nieudolnosc, albo brak doswiadczenia. Zainteresuj sie roznymi wariantami wstepnej gry i zanim wejdziesz, doprowadz dziewczyne do lekkiego obledu - aby chciala zawsze troche wiecej niz jej w tym momencie dajesz. Wezcie sobie czas - powoli i skutecznie do przyjemnosci. Napalona i rozpieszczona dziewczyna na pewno bedzie reagowala inaczej, niz tylko pasywnie lezec i czekac az w nia wejdziesz.

Gość lolek bolek
tylko że ja pytałem co jest nie tak, co mam zmienić, co dodać.. Ona mówi że jej odpowiada taki sex..