Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danio155

Jak powiedziec dziewczynie ze chce zwiazek

Polecane posty

Gość Danio155

Witam, mam takie dyskretne pytanie.. Spotykam sie juz z dziewczyna 2 miesiace. Bylo prawie wszystko (oprocz seksu) Mamy oboje po 18 lat. Niewiem jakich slow najlepiej uzyc by byc juz z nia oficjalnie w zwiazku.. Nie chce uzywac tekstow typu "zostaniesz moja dziewczyna" itp, gdyz wydaje mi sie to plytke i zajezdza dzieciarnia.. Macie jakies gadki ktore zwykle wam ulatwiaja powiedzenie drugiej osobie ze jest fajnie i ze chcesz by juz to sie przerodzilo w oficjalny zwiazek?? Nie chce pytan typu ; ile ja znasz itp , bo to nie istotne.. Chce wiedziec jakich slow najlepiej uzyc bo tego przez pomylke nie spalic.;]

Gość Danio155
xxxxUPxxxx

Gość gość
zjeżdżaj stąd smarku!! lekcje idź odrabiać a nie o duuppach myslisz :p

Gość gość
Bo ja wiem..U mnie to bez slow bylo jakos wiadome,to sie po prostu czulo,nie trzeba bylo tego nazywac..Czestotliwsc spotkan,mysli,pragnien..Facet raz tylko spytal-jestes moja?A ja odp,tylko twoja..Ale nie musial pytac..I tak wiedzial

Gość gość
Czuje to, ale wolalbym wiedziec w 100% na czym stoje..

Gość gość
Zapytaj: Jesteśmy razem?

Gość gość
Ale po co ci to ... słowa nie łączą, a czyny ..

Gość Danio155
Goscie ktorzy mi odpisywali w tym temacie to poprostu jedno wielkie dno. To sie samo dzieje niby? Spytalem sie co sadzi o naszej relacji, czy traktuje ja na luzie czy cos bardziej na powaznie. Powiedziala ze cos na powaznie poniewaz dazy do mnie jakies uczucia, i powiedziala ze nareszcie o tym rozmawiamy bo niby wiedziala ze cos jest, ale nie byla pewna jak to nazwac i kim ja dla niej jestem.. Na szczescie jak zwykle poradzilem sobie z problemem sam za co dziekuje tylko sobie. a do Gosci ktorzy sie tutaj udzielali : Po co piszecie zbedne posty skoro nie macie wgle pojecia?>

Gość gość
tak popros o spotkanie.gdy juz sie spotkacie najlepiej w jakims spokojnym miejscu popatrz jej w oczy dluzej i gdy zapyta czemu tak patrzysz to powiedz jej tak ,,bo jestes bardzo piekna i wiesz bardzo dobrze sie przy Tobie czuje.. po czym na chwilke zamilknij i dodaj chcialbym juz by tak bylo zawsze..czy chcialabys byc moja dziewczyna?'' ja jako dziewczyna tak bym wlasnie chciala zeby chlopak mnie o chodzenie poprosil jak sie zgodzi juz to ja przytul i wyciagnij naszyjniki takie same dwa z serduszkami dwoma ( do zamowienia na allegro) i jej pocaluj jedno serduszko zaloz jej na szyje a drugie niech pocaluje ona i zaloz sobie ;) zaloze sie ze bezwzgledu na to ile macie lat bedzie zachwycona :) bo moze ci sie wydawac to dziecinne ale nam takie bajery sie bardzo podobaja:)

Gość onn
Dnia 13.01.2014 o 15:49, Gość gość napisał:
Dnia 13.01.2014 o 15:49, Gość gość napisał:

wyciagnij naszyjniki takie same dwa z serduszkami dwoma ( do zamowienia na allegro) i jej pocaluj jedno serduszko zaloz jej na szyje a drugie niech pocaluje ona i zaloz sobie ;)

Dokładnie tak zrobiłem  i tak już zostało:)

Gość Roskosmosik 92

Ja nie miałem nigdy dziewczyny a mam 27 lat