Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka702

czy maz cos ukrywa smsy i dziwne zachowanie

Polecane posty

witam, jestesmy mlodym malzenstwem i naprawde uklada nam sie dobrze, jestesmy przyjaciolmi, sex czesto itd itp. pomimo tego ze jestem podejrzliwa jesli chodzi o zdradzajacych facetow (duzo sie naogladalam) nigdy nie szpieguje meza... no ale ostatnio wyszla taka dosyc dziwna sytuacja i nie wiem czy ja wymyslam czy moze jest cos na rzeczy.... w kazdym razie moj maz lubi grac w gry i ogolnie czesto spedza populadnia tak ale czesto ja przychodze i cos tam zagaduje zartujemy blabla jest git. ale ost jak przyszlam tam to widzaialam i czulam ze on po prostu nie chcial zebym tam byla. pisal smsy z kolegami z pracy wiec poszlam ogladac film ale widze jego komputer i mniej wiecej przez 6 godzin widzialam ze pisal smsy na poczatku myslalam ze dalej pisze z kolegami ale jak uslyszalam jego kolege na skype bo gadali i byla godzina 1 w nocy myslalam ze to troche dziwne. w kazdym razie w pewnym momencie zapytalam co dalej z nimi piszesZ? a on tak tak i po tym za kazdym razem jak odpisywal odwracal sie do mnie plecami na krzesle i widzialam to z drugiego pokoju i stwierdzilam ze bylo to dziwne. kilka minut i to ciagle robil ewidentnie z kims pisac... wiec w pewnym momencie jak byl odwrocony podeszlam cicho i mowie hej a co tam robisz zartobliwym tonem a on centralnie polozyl telefon kolo nogi i udawal ze go nie ma!! a ja no przeciez widze i mowie pokaz dalej milym tonem, a on masaktycznie zmieszany "ee cii zaraz, to niespodzianka" i niby zaczal cos robic na kompie i po chwili nie no z nikim nie pisze, znam go dobrze i centralnie byl tak zmieszany i zgaszony ze nie wiedzial co robi. wiec ja tak patrze i mowi ze no z kolegami i widze ze ten czat skonczyl sie o 12 a byla 2 w nocy... pokazal mi smsy i facebooka (ma iphone) i faktycznie nic tam nie bylo ale czulam ze mnie oklamal.... wiec w kazdym razie poszlam spac i rano wstalam robie kawke.... i kolezanka napisala mi wiadomosc na whatsup nie sprawdzilam tego programu bo moj maz go kilka dni wczesniej nie mial... i nagle patrze zalozyl konto, dodaje go (on mnie nie mial)a jego ikonka to jego zdjecia bez koszulki, opalony, foto z wakacji (przy okazji on nienawidzi zdjec, nigdy sobie ich nie robi i nigdy nie obchodzi go takie cos, zazwyczaj wstawia jakies rysunki albo inne d**erele) a najlepsze jest to ze telefon jest nowy wiec on musial skads wziac to stare foto.... wkurzylam sie i wtedy wybuchlam i powiedzialam co to jest? jakies foty bez koszulki pokaz mi telefon... i juz nie pamietam co dokladnie powiedzial ale kazda odp byla klamstwem... na kazde moje pytania odpowiadal klamstwem i caly zmieszany. wyszlam z pokoju i wrocilam za chwile i wtedy on mi pokazal no z nikim nie gadalem zobacz na wiadomosci (taa bo na pewno by ich nie usunal) a wczesniej oklalam mnie mowiac ze nie wie gdzie jest jego telefon a ja widzialam ze na nim spal.... co myslicie??? ukrywa cos?? najgorsze ze to juz nie chodzi o jakies pisanie z kims tylko to ze mnie oklamuje.... zawsze wydawalo mi sie ze mamy taki super zwiazek i mowimy sobie wszystko a tutaj klamstewko za kwamstewkiem .... ;| co ja mam myslec? wymyslam czy jak ?

Gość gość
Nie wymyślasz , ewidentnie jest coś na rzeczy , musisz byc czujna i sprytniejsza. Mój miał podobne jazdy , okazało się , że jestem 1 z 5 , 3 to znajomości internetowo - telefoniczne , a z 1 tworzył związek od 3 lat tylko zapomniał powiedzieć. Udawało mu sie to ukrywać przez kilka miesięcy bo laska mieszka 200km od nas i rzadko się widywali

Gość gość
dlatego własnie przez ten z****** internet, te fotki facebooki i inne pierdoły rozpadają sie związki, ja i mój facet nie mamy i żyjemy

Gość gość
wiec zrobilam awanture nie odzywalismy sie i w koncu sie wytlumaczyl ze to kolezanka z gry i gadali ost na skype z dwoma innymi co gra i fakt sprawdzilam skype wczesniej i sie zgadza i sie smieje ze mial ubaw ze z takiej p*****ly zrobilam taka awanture gdzie ja przez 2 dni plakalam i palilam papierosa za papierosem. socjopata? jak osoba ktora kocha moze miec w d***e takie cos ? ehh

Gość gość
dla tych zon co sie ludza.... wlasnie znalazlam numery do dziwek z bilingu takze jesli macie podobna sytuacje .......wspolczuje.... ja wlasnie czytam jak sie rozwiesc i wlasciwie nie wierze w to co sie dzieje w tym momencie....

Gość Manieczka66
Trzeba było go sprawdzić przez i-mobi pl.Ja tak zrobiłam i moje podejrzenia się sprawdziły!!

Gość gość
Skoro się przyjaźnicie to po prostu mu o tym powiedz,że czujesz i widzisz że coś jest nie tak i że źle ci z tym. Jeśli robi coś nie w porządku to jego sumienie, ale nie zaczynaj się bawić z nim w jakieś gierki bo jeśli jest nie fair to tylko pokarzesz mu i sobie że Ty też nie zachowujesz się w porządku np. szpiegując jego.