Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie mozecie zajsc w ciaze i jak sobie radzicie

Polecane posty

Gość gość

Zalozylam tenmat by jakos przeanalizowac co najczesc.utrudniea zajscie? i dowiwm.sie jak to lexzycie jak dzialacie

Gość gość
Zastanwiam sie czy sa tez.osoby.ktore sa zdrowe wyniki badan bdb a nie.moga zajsc czy to mozliwe??

Gość gość
nie wiem dlaczego nie moge zajśc w ciążę- wszystkie badania są w porządku, a jak sobie radzę z tym faktem- jakoś życ trzeba, nie ma wyjścia

Gość gość
ja tez nie moglam przez 1,5 roku w 1 cyklu z castagnusem zaszlam. dodam ze caly miesiac tez udawalam, ze jestem w ciazy po prostu mowilam sobie ze zaszlam na 100 procent i nie myslalam negatywnie

Gość gość
5 lat staran wrogi sluz na plemniki ,glowna przyczyna to zbyt mala ilosc plemnikow nawet na inseminacje (mislam 1 nie udana iui) i do tego plemniki slabe w 90% i przeciwciala leczenie nie pomoglo zostaje in vitro

Gość gość
castagnus tez przerabiałam, zioła ojca Sroki i inne wynalazki

Gość 0 Terenia 0
Głupie jesteście 🖐️ Zamiast analizować i się nakręcać powinnyście żyć normalnie, nikt nie lubi takich sfrustrowanych mend, co tylko by myślały o dniach płodnych, śluzikach, pomiarze temperatury, witaminkach, badaniach, itp. ze swojego faceta robicie byka rozrodczego, jakiegoś reproduktora a z siebie inkubatory 🖐️ Jak dalej będziecie takie j******e to wasz mózg zamieni się w pieluchę tetrową, a wasi faceci spakują się i pójdą w świat 🖐️

Gość gość
Terenia guzik wiesz, a się wypowiadasz- idz się zajmij czymś pozytecznym albo chłopa sobie poszukaj

Gość 0 Terenia 0
16.12.13 - Wiem co piszę, zbyt dobrze znam życie 🖐️

Gość gość
z pewnoscią znasz równiez mnie i mojego męża oraz naszą sytuację :-P

Gość gość
Usuniety jeden jajnik z jajowodem, drugi jajowod niedrozny - nie dalo sie udroznic podczas laparoskopii. Do tego slabe nasienie meza. Zostaje in vitro :(

Gość a ja będę Twym aniołem
a my staraliśmy się 5 lat i nic. Podstawowe badania prawidłowe. I zaszłam w cyklu w którym nafaszerowałam męża witaminami poprawiającymi jakość spermy, a sama łykałam castaganus, wiesołek, piłam zioła sroki 3 i jeszcze duphaston brałam w 2 połowie cyklu. I cały cykl obsesyjnie myślałam o ciąży do tego stopnia, że test zrobiłam nawet tydzień przed @ i już wyszedł drugi słaby pasek.

Gość gość
A ja biiore castagnus juz drugie opakowanie Lekarz wypisal luteine dopochwowo Zrobie w tym mies badanie hormonow

Gość gość
akurat te witaminy dla męża nie przyczyniły się do poprawy nasienia w tym samym cyklu, w którym zaszłaś w ciążę

możliwe, że nie bo brał wit jakieś 3 tyg przed owulacją a to krótko. Z tym, że wyniki badań nasienia miał ok i wcześniej. Ale nie zaszkodzą witaminy

Gość gość
a ja będę Twym aniołem Fajnie ze ci sie udalo my odpuscilismy dosc dawno nie starany sie juz z dwa lata teraz mialam rok przerwy w walce o maly cud i teraz niedlugo in vitro,super ze witaminy pomogly niestety a mojego meza to nie dzialalo ......wiec jedyna opcja ivf ale od 2 lat mam inne podejscie do tej calej sytuacji juz nie boli...tak bardzo To ja z 16:52

Gość gość
Ja sie matwie bo zastanawia mnie czy jesli mam juz.bb jedno dziecko i obecnie nie.moge zajsc to musze sie jakos wyleczyc pewnie da siw to naprawic??

Gość gość
Ja sie matwie bo zastanawia mnie czy jesli mam juz.bb jedno dziecko i obecnie nie.moge zajsc to musze sie jakos wyleczyc pewnie da siw to naprawic??

ja do dziś nie wierzę, że jestem w ciąży, a to 15 t. I boję się obsesyjnie, że poronię. Wiem jakie to straszne uczucie walczyć o dziecko. Współczuję i trzymam kciuki.