Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś mała dziewczynka pomyliła mój adres z adresem świętego mikołaja

Polecane posty

Gość gość

Napisała: "Drogi święty Mikołaju, mam 8 lat i jestem chora na białaczkę, proszę cię tylko o zdrowie dla mnie i dla mojego tatusia i mamusi". Pomyślałem, że to świetna okazja na żart, więc odpisałem: "Przykro mi Anetko, jesteś zeszmaconą lampucerą i niedługo zdechniesz. Do zobaczenia w raju. Pozdrawiam, św. Mikołaj" Ciekawe czy mi jeszcze odpisze he he :D

Gość sympatyczny gość z kolczykiem
Potwierdzam. To była nasza najmłodsza siostrzyczka. A własciwie braciszek. Rodzice zmienili jej płeć, bo wiedzieli, że dziewczynce do 16 roku życia łatwiej jest zarobić pieniążki. Antek, a właściwie Anetka już nie żyj****ardzo nam jej szkoda, ale cieszymy się również z pieniążków, które otrzymaliśmy na jej pochówek. Tato odrazu je zainwestował w 2 żarówki marki Philips, a za resztę kupił 2 karpie na Wigilę, 2 kartony mleka w Biedronce, bułkę bagietkę w Lidl oraz wiaderko na mocz w IKEI. Przydałaby się jeszcze jakaś wanienka do mycia, ale mama stwierdziła że miska w której myjemy 3 talerze, 2 duże łyżki i 1 małą, w zupełności wystarczy i nie potrzeba narażac nas na zbędny koszt. Mój Starszy brat znalazł pod Media Markt pudełko. Nasz Antku, a właściwie Anetko, spoczywaj w pokoju, niechaj gołąbki gr***ają nad twoją pamięcią. Pozdrawiam. Polska

Gość Aaron Goldbaum
zdebilenie polskiego społeczeństwa jest znaczne, ale to dobrze - będzie kto miał wymywać goowna w naszych ekskluzywnych toaletach.

Gość gość
Jesteście chorzy,a tobie autorze życzę aby spotkało cię to,co napisałeś tej dziewczynce...