Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrrrabellka

schudłam 20kg zdjecia

Polecane posty

Gość mirrrrabellka

mam 23 lata i przez okres ostatnich 2 lat schudlam 20kg, Przy wzroscie 162cm waze 56 kg. czy uwazacie ze jest ok?? głownie chodzi mi o moj tylek, bo cale zycie mam kompleks wielkiego dupska... myslalam ze gdy schudne 20kg to sie zmieni, ale czuje jakby bylo jeszcze gorzej bo doszla jeszcze wiotka skora (mimo ze cwiczylam, moze nie regularnie ale nie sadzilam ze bedzie az tak zle). chcialabym dojsc do wagi 50 kg. moze jakies wskazowki na jedrniejsze ciałko?? smutas.gif voila.pl/uploads/zybefnm7h3/files/222.png voila.pl/uploads/dtz7qkfrpz/files/jaa.png

Gość gość
niezdrowa i szybka dieta - obwisle cialo proste ;/

Gość gość
Czy Ty aby nie przesadzasz z ta skórą? Masz 23 lata, jesteś młodziutka i ważyłaś 76 kg, przecież to jeszcze nie tragedia. ;)

Gość Andzelika887
Nie jest źle z tym twoim wyglądem. Ja sama jestem teraz w trakcie odchudzania i próbuję uzyskać ostateczną wagę 51 kilogramów. Mam już dietkę i ćwiczonka, ale chyba sięgnę po tabletki na odchudzanie (dokładnie te - www.skracaj.com/6c12.html ), żeby szybciej schudnąć. A na ujędrnienie ciałka polecam masaż i kosmetyki ujędrniające.