Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszam do tematu wszystkie rozgoryczone panie ktore nie moga zajsc

Polecane posty

Gość gość

Czy tez wam tak przykro Czy tez.macie.bb lzy jak ludzoe w rodIndzinie rodza dzieci a wy nie? Czy sie.bb jakos.bb leczycie.bb i co wam.bb pomoglo w zajsciu Czy macie juz dziecko czy zadne

Gość gość
tak jest mi przykro jak w dniu spodziewanej miesiączki ona się nie pojawia wiec rano na drugi dzień robię test a tu jedna kreska a parę godzin po już jest @. Nie nie mam jeszcze żadnego dziecka. A od ilu miesięcy się starasz?

Gość gość
Ja wlasnie mam juz jedno dziecko Staralam sie o nie az trzy lata bez leko bez lekarza Jednak teraz chce by miala rodzenstwo.i VB uwazam ze.bb inni szybko zachodza w ciaze wiec porobie badania hormonow Mam brac luteine dopochw. Biore castagnus

Gość gość
Bylam zla jak.bb ostatnio muaialam.isc na pepkowe..ehh ci ludzie wcale dziecka az tak.nie pragneli a maja...

Gość gość
co to znaczy bb?

Gość gość
no ja się staram dopiero albo aż 5 miesięcy i narazie nic w tym miesiącu też próbowaliśmy ale jeszcze nie na nic nie nastawiam staram się o tym nie myśleć choć przyznam że to dość trudne.

Gość gość
Dlaczego.bb jest tyle osob.bb ktore dziecka nie chca a je maja.takie brutalne. Oddaja do adopcji wyrzucaja itd

Gość gość
Opisz w jaki Sposob.sie starasz czy sie.leczysz Jak czesto.sex

Gość gość
dlaczego ty zakładasz kolejny temat w dniu dzisiejszym? nie możesz siąść na jednym, tylko kafe zaśmiecasz z tym swoim panikarstwem?

Gość gość
o co chodzi z tym bb?

Gość gość
widocznie jeszcze nie jest nam pisane aby myć matkami (tak wiem że masz już jedno) może trzeba trochę odpuścić

Gość gość
co to bb?????????????????????????????????

Gość gość
nie leczę się sex oczywiście w dni płodne ale i wtedy kiedy mamy na to ochotę bo to ma być przyjemność a nie przymus. nie jestem jakąś kobietką która tylko to ma w głowie bo zależy mi na tym ale są w życiu też inne sprawy równie ważne. więc staram się jak jak mogę ale nie mam obsesji na tym punkcie

Gość gość
A.bb mierzysz temp?? Jak obliczasz dni plodne?? Masz regular.cykle??

Gość gość
masz obsesję, bo poczytaj jak sie zachowujesz- jak wariatka i jak masz problem, to idz do lekarza, a nie na kafe przynudzasz

Gość gość
Ja znow.czuje.zal.do siebie bo czuje ze to ze mna.jest cos niedobrze bo z.bb poprzednim mezem dziecko.pojawilo sie po prawie trzech.bb latach sexu A ten.bb ppprzedni maz poznal jakas.kobiete.bb i.w.miesiac zmajstrowal jej daieziecko Czyli.moral taki ze.z.nim bylo.bb ok I.obecny partner.tez jest.zdolny do.posiadania.dziecka tylko ja.pojde zrobie badania hormonow Biore castagnus.i.luteine Zobaczymy.co.dalej Aha.bb i ja sex codzien ewwent co drugi dzien Maz tabletki witaminowe

Gość gość
I nawet mam zal.o to ze.wlasnie matkom.pijaczkom bog daje dzieci Moja.kolezanka przyprowadza.mi.dwoje dzieci i ona.o te biednw.dzieci.nie dba.daje.mi.pare zl i ja.np jej dziecmi sie zajmuje. o przyprowadzila ostatnio.dzieci w.wieku cztery lata i szesc miesiecy Niemowlak odparzony mocno i niemowlakowi ona daje tylko kaszke.mlecNy start ta w saszetkach I.niemowlak.pije.mleko.krowie z kartonu a jej czteroletnia.corka.przyszla w.kozakach bez.skarpet bez rajtuz!!tak.boso!zapytalam dlaczego a.kolezanka.odp ze tak sie jej.na balety.spieszylo