Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28 lat i staż z UP

Polecane posty

Gość gość

po studiach wrocilam na swoja prowincje i bezskutecznie szukam tu pracy. bez znajomosci nie ma nawet takiej opcji zebym znalazla. bylam juz raz na stazu w mojej miejscowosci, teraz mam mozliwosc isc ponownie. tylko pytanie - czy to straszny wstyd, obciach i upadek byc w tym wieku na stazu? brac ten staz czy uciekac do wiekszego miasta do normalnej pracy. dodam ze jedyny plus tego stazu bylby taki ze te pieniadze bym miala dla siebie bo bym nie wydala obcej osobie na wynajem.

Gość gość
no pewnie, ze isc, co za problem. teraz ciezko zalatwic staz, glownie sa dla ludzi 50+

Gość gość
no tak, ale na stazach sa glownie młode osoby, po 25, 26 lat...

Gość gość
ojej to az 2,3 lata roznicy :o szukasz problemu tam gdzie go nie ma

Gość gość
no ale w tym wieku to chyba powinnam rozwijac juz swoja kariere, awansowac a nie po stazach latac :(

Gość gość
na stażach sa ludzie nawet po 50 tce

Gość erert
Ile płacą teraz za staż ? Ja byłam na stażu 10 m-cy w 2009 r , jesteśmy w tym samym wieku, ja bym już na staż nie poszła, ale nie ze względu na to, że to obciach. Idź, co Ci szkodzi.

Gość gość
na stazach unijnych płaca 900 zeta z groszami

Gość gość
a jaki to wstyd, żaden u mnie co rusz są stażystki i to w różnym wieku nawet dwie były takie fajne, że zatrudniłam na stałe

Gość erert
No wiadomo mogłabyś zacząć jak to nazwałaś rozwijać swoją karierę - to też ważne, bo jednak nigdy nie ma tak, że się od razu dostaje wysokie stanowisko i super kasę. Ja po stażu założyłam własną działalność i dopiero teraz po 3,5 roku to wszystko się ładnie rozkręciło, że nie mogę narzekać, a było naprawdę ciężko, zwłaszcza na początku. No, ale lepiej być na stażu niż siedzieć w domu i nie zarabiać w ogóle. Lepsze 900zł niż zero. Kwestia tego co będzie dalej jak już ten staż skończysz .

Gość gość
jesli czlowiek z glodu nie umiera i jest na czyims utrzymaniu to lepiej siedziec w domu niz tyrac za grosze dla jakiegos wyzyskiwacza

Gość gość
Ja mam 28 lat i wykształcenie wyższe, obecnie kończę magisterkę i jestem na stażu w urzędzie miejskim, w połowie stycznia kończy mi się umowa . Jak nie znajdę stałej pracy to zaraz będę szła na kolejny. Lepszy staż niż siedzenie w domu i tłumaczenie się ludziom dlaczego nie pracujesz, bo to trochę dziwnę ,że młoda wykształcona osoba siedzi w domu. A wiesz już może od kiedy ruszają staże w 2014 roku? Planuję zadzwonić do urzędu i sie dowiedzieć, bo pewnie to będzie luty, marzec.

Gość gość
zawsze chetnych jest duzo wiecej niz staży