Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z rodzicielką pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wychowałam się w domu gdzie seks był tematem tabu. Nawet teraz gdy jestem dorosła a w tv na przykład się całują czy się dobierają do siebie w jakimś filmie to mama przełącza program z zażenowaniem i mówi, że są chorzy, durni itd. Dla mnie też wielokrotnie powtarzała, że chyba bym była kompletną idiotką jakbym się związała z jakimś facetem. W związku z powyższym fakt posiadania chłopaka przeze mnie jest tajemnicą. Postanowiłam urozmaicić nasze życie erotyczne i kupiłam sobie bieliznę erotyczną... Pech chciał, że zapomniałam ją schować i mama ją znalazła. To co się działo później w domu jest nie do opisania. Doszło do tego, że nazwała mnie d***** i mnie spoliczkowała. Od 2 tygodni się do mnie nie odzywa. Zachowuję się tak jakbym nie istniała. Dziś przyszła do niej jakaś kobieta i zapytała się czy jestem jej córką a ona odpowiedziała, że...nie ma córki. Powiedzcie co ja mam robić?

Gość gość
chyba z e średniowiecza sie urwała?a sama co nosi-gorset ortopedyczny, reformy do kolan i pantalony do kostek?

Gość gość
spytaj się matki czy jest DZIEWICĄ?

Gość gość
skoro jesteś dorosła to najlepiej się wyprowadź. Może Twoja matka ma jakąś traumę związaną z seksem? Bo jej zachowanie mocno odbiega od normalności...

Gość gość
A ty autorko to jestes z niepokalanego poczecia, co? bylo jej to powiedziec. chyba ze to prowo, to fajne, takiego jeszcze nie bylo

Gość gość
No właśnie nie bardzo mogę się wyprowadzić (rozkręcam własną firmę). Nie wiem co ona ma z seksem, ten temat w domu nigdy nie był poruszany aby nie dostać, ze jest się "nienormalnym" czy "zboczonym". Najgorsze jest to, że przez to jak się zachowuje wgoniła we mnie tak ogromne poczucie winy, że szok...

Gość gość
mama nie wie, ze jesteś w związku? ile masz lat?

Gość gość
daj spokój, poczucie winy? przecież seks to normalna sprawa i Twoja mama też musiała go kiedyś uprawiać skoro jesteś na Świecie...

Gość gość
Nie wie. Mam 28 lat.

Gość gość
A ty masz tatę,pamiętaj nikt nie przeżyje życia za nas to Twoja mama powinna Cię przeprosić za to ze brala twoje osobiste rzeczy i Cię spoliczkowala Tyj jesteś dorosłą kobieta

Gość gość
Do krystyny1956 jesteś jakas nie........lna

Gość gość
jak ona cię zrobiła?

Gość gość
Ojciec jest ale on całe życie się nie odzywał, na nic nie reagował, ogólnie ma wszystko i wszystkich w d***e. Domem zawsze rządziła mama.

Gość Krystyna1956
Tak jestem niepokalana .

Gość Jakie to żenujące
Twoja matka jest chora psychicznie, jej zachowanie kwalifikuje się do szpitala psychiatrycznego! Skoro taka jest święto- jebliwa, to zapytaj matke skąd się wzięłaś na świecie? Może jesteś adoptowana skoro mówi do kogoś że nie jesteś jej córką.To jest jakieś chore😠 Jeżeli jesteś pełnoletnia, opuść ten wariacki dom, przecież wpadniesz w chorobę.Czy masz ojca?

Gość gość
Ja nie pytam czy opuścić ten dom (bo nie mogę) a jak rozmawiać z matką. Bądź co bądź to moja matka. Teksty rzucane tu tylko pogorszą całą i tak piekielnie trudną sytuację.

Gość gość
Wielokrotnie chciałam poruszyć z nią ten temat, może nie seksu ale po prostu związków itd. Ale po prostu zawsze czułam, że to wywoła okropną burze i się nic nie pomyliłam. Nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć i przełamać ten mur który miedzy nami powstał.

Gość gość
współczuje Ci

Gość gość
skad ja to znam,heh.Taka sama paranoja i to od zawsze.Jak mialam nascie lat,to tylko raz zaprosilam chlopaka do domu.Ojciec tak walil garami w kuchni i zlorzeczyl na glos,ze tylko*******lnac lbe w sciane ze wstydu.Bo u mnie tato ma takie schizy,mama nie zyje.Jak w tv jakas scena,to ja juz automatycznie wychodze,bo leca takie oburzone komentarze,ze uszy wiedna.Mowiac krotko wytresowal mnie jak zwierze,mam problemy wiadomej natury i dzieki niemu zdechne sama jak pies,tak mam zryta psyche.Nie wiem co Ci radzic,bo sama sobie poradzic nie umialam.Kanal