Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

facet i upierdliwa byla

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie zaczne od tego ze zawsze trafialam na jakichs emocjonalnych dziwolągów. moj pierwszy facet z ktorym bylam dwa lata stwierdzil nagle,ze potrzebuje przemyslec nasza przyszlosc i mysli o tym juz od 10 lat, drugi z ktorym bylam 3 lata wrocil do swojej byłej, a trzeci, z ktorym bylam takze 3 lata stwierdzil,ze jestem za dobra dla niego i on nie podoła sprostac moim rzekomym wymaganiom. z obecnym spotykam sie dopiero 4 miesiace. bylo fajnie, mimo,ze wiedzialam,ze wczesniej byl facetem przyjaciolki mojej siostry- tzn byl facetem-spotykali sie co jakis czas,ona chciala,to on nie chcial i na odwrot. w koncu stwierdzil ze zlamala mu serce i przestal sie do noej odzywac. spotkali sie tuz przed tym,jak ja go poznalam i podobno obiecal jej,ze beda nadal znajomymi. laska co jakis czas truje mu d**e bo pewnie zal jej wlasna d**e sciska,ze tak dlugo go zwodzila az sie chlopina wkurzyl . dzisiaj nagle wspanialomyslnie zaproponowala ze moze pogadaja na skype-mieszkamy wszyscy w i nych miastach - a ten idiota sie zgodzil, o czym oczywiscie w ramach szerosci w naszym zwiazku nie omieszkal mnie poinformowac. powiedzial,ze chce jej powiedziec o nas, bo ona jeszcze nic nie wie. nie rozumiem...po co ma ja i formowac o swoim zyciu? ja nie wydzwaniam nagle do moich bylych i nie rozpowiadam o szczegolach mojego obecnego zwiazku,a moze powinnam? dziwnie zalezy mu, zeby ona wiedziala,ze on jest z kims. jak zapytalam go,po co ma z nia rozmawiac , w jakim celu,to powiedzial, ze nie chce zachowac sie w stosunku do niej jak d**ek. k***a mac ze tak sie wyraze. czy mam racje bedac wkurzona.czy faktycznie przesadzam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować