Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego o tej porze roku większość ludzi chodzi w czarnych kurtkach

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tej ''mody''. Gdyby to jeszcze były jakies eleganckie czarne płasze, wełniane kurtki, cos naprawde fajnego a co widac ? Wypłowiałe szmaty z targów, marketów i sieciówek, poliestrowe naładowane watą śmiecie, świecące kurteczki dla ''wiecznych nastolatek''. Czy chodzi wam o to, ze na czarnym nie widac syfu i mozecie chodzic cala zime bez ich prania ? Tylko nie mówcie, ze czarny pasuje do wszystkiego. Owszem pasuje ale nie Polakom. Wiekszosci z nas nie pasuje czarny bo wiekszosc z nas ma typ urody LATO. Czerń pasuje osobom o typue urody ZIMA. Blondyn/ka + czerń = chodząca kupa

Gość gość
ja mam śliczną blękitną kurtke i bialy szaliczek :) :)

Gość gość
Pieknie, :-D

Gość gość
chodze sobie w kurtce w kolorze orzecha z kapturem misiowym :) a na zimna zimę mam niestety czarna gruba kurtałkę :) ale lubie ja, za to ze jest ciepla, nieprzewiewna i gine w niej w tlumie :)

Gość gość
z bialych sie wyśmiewają więc odziewam czerwone :P brązy, i aksamitne czernie , a białe tylko w Niemczech

Gość gość
W Polsce biała kurtka kojarzy sie z dyskotekową lalą i d***** :O Po prostu trudno kupic jest fajną kurtke na zime w kolorze innym niz czarny/granatowy :O Widzialam duzo czerwonych i niebieskich kurtek ale MĘSKICH :( a damskie to jakies dziadostwo czarno-szaro-rudo-bure :( albo te śliskie poliestrowe puchówki, ktore sa wstrętne :O

Gość gość
Co to k**wa znaczy być zimą :O

Gość gość
czarne wlosy + zielone,niebieskie oczy + jasna skora to zima albo czarne wlosy, śniada latynoska skóra, o zimnym odcieniu + ciemne oczy to tez zima, np elizabeth hurley, megan fox, z facetów to np piłkarz ronaldo

Gość gość
debilko,co cię g***o obchodzi,dlaczego podoba mi się kurtka w czarnym kolorze czarny dla elegantek!

Gość gość
mózg rozwalony :) myślicie że jakiś facet kiedykolwiek zastanawiał się kiedyś czy jest zimą czy latem przy wyborze kurtki ? Nie mieszajcie w to nas....U nas jest opcja - podoba się biorę, nie podoba się nie biorę.

Tak swoją drogą to ja częściej widzę te zgniło-zielone, pseudo-wosjkowe niż czarne :P

Gość gość
bo co? bo ty tak twierdzisz? ma w doopie ciebie i twoje zdanie na ten temat :o

Gość gość
bo pokutuje przekonanie, że zimą nosi się ciemne kolory. Jak szukałam musztardowego płaszcza, to każdy pytał "na zimę taki kolor?". Nie wiem co to ma do rzeczy

Gość gość
w morowych to ja spodniach chodze:p i do tego trapery

Gość gość
pisalam ze mam orzechowa kurtkę :p wiec mozna se kupic musztardowa tysz fajna

Gość gość
Jestem blondynką i w czerni mi do twarzy, więc to, co zostało napisane w pierwszym poście, to nieprawda. Mam chłodny odcień skóry, a to od tego zależy.

Gość gość
no i do tego to moro i buciory :P o i mam gdzies kto co i jak mu sie widzi moje odzianie :P

Gość gość
bo polaky biedaky to naród kretynów, żyją stereotypami, wytkniesz im to albo inną tępote w życiu i zaczną cię atakować, obrażać :D no i nie zapominaj, że większosc to zakompleksione patafiany, w sraczkowatej kurtce łatwiej zginąć w tłumie, mniej się brudzi, mogą 10lat w jednej i tej samej chodzic, bo tak wypada, bo kazdy takie ma - to cały sekret.

Gość gość
a na elagancko to mam bezykowy plaszczyk, rudą czapkie i szalik :P und kapelusz :classic_cool: szal :classic_cool: i mufkię na dłonie bronzo kozako skóóro rzecz jasna i torebeczku w zaleznosci od humorku :P

Gość gość
Moor skorzana kurtkiia to passe :classic_cool: ekologia sie klania

Ekologia to właśnie chodzenie w skórzanych naturalnych kurtkach. Bo taka kurtka jest naturalna, a sztuczny przemysł chemiczny, który wytwarza sztuczne materiały, to niszczy środowisko. Do tego te krótki są robione z odpadów, czyli zazwyczaj z skóry bydlęcej, która zostaje po uboju byka na mięso

Gość gość
eche :P a gdzie obrona zwierzat?

Gość gość
w sumie to mam tez futro :P jak na prawdziwa damę przystało :P

Gość gość
Mam dwie fioletowa i brązowa, ostatnie piec lat chodziłam w kremowej