Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emeliza

Dziwne odczucie podczas stosunku

Polecane posty

Gość emeliza

Drogie Panie, Czasami podczas stosunku czuję jakby chciało mi się siusiu. Najczęściej podczas pozycji klasycznej z podniesionymi nogami. Mój mężczyzna mówi, że to dobry znak, ale ja się rozpraszam. Czy to może świadczyć o nadchodzącym orgazmie? Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Opisz dokładniej.

Gość gość
ja tez tak kiedys mialam przy facecie ktory mial jak murzyn i jak wemnie calego pakowal to dobijal mi do pecherza moczowego i tkie objawy mialam ale nigdy sie nie zesikalam

Gość gość
Moja była miała podobnie w pozycji na jeźdźca, zawsze przed orgazmem obawiała się że się posika... nawet raz pół żartem pół serio powiedziałem że nawet gdyby, to przecież nic złego by się nie stało, mogłoby to być ciekawe doświadczenie ;)

Gość emeliza
W tym przypadku nie mówimy o wielkim penisie. Ok. 15cm. I nawet głeboko go nie wkłada. Dla mnie jest to na tyle krępujące, że zaraz się rozpraszam. Partner jest przekonany o tym, że zbliża się orgazm. Sama nie wiem jak się przemóc. Czy u Was kobietki przed orgazmem też występuje takie uczucie?

Gość gość
To nie krępuj się tyłko rozluznij i dobij do konca a nuż może będziesz kobiecy wytrysk ;p