Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva espania

wakacje w Hiszpani rady

Polecane posty

Gość viva espania

Czy planujecie już wakacje? chcę się dowiedziec czy ktoś z Was był w Hiszpani i może mi polecić hotel w którym będzie smaczne regionalne jedzenie, żeby był blisko plaży i zeby była możliwośc wycieczki 1 dniowejdo Barcelony ?

Gość viva espania
no i czy początek września to dobry termin ? czy o takiej porze roku zastną tam jescze słoneczko ? Mam nadzieję , ze będzie mniej ludzi...

Gość gość
byłam w Hiszpanii, ale nie wywalałam kasy na hotele i hotelowe jedzenie to samo możesz mieć w Polsce - drogi hotel z drogim hiszpańskim jedzeniem, w lecie to nawet hiszpańskie temperatury w cenie :) samolotem do Barcelony w jeden dzień z Polski też dolecisz i wrócisz

Gość viva espania
gdyby tylko ode mnie wakacje zależały wybrałabym wycieczkę objazdową, albo właśnie jednorazowy wyskok do Barcelony. Ale moja połowa będzie chciała poleżeć na plaży. Stąd taki pomysł.

Gość gość
zjezdzilam cala hiszpanie, ale nie pamietam naz hoteli. Jesli chcesz lezec to wybrzeze costa brava i wtedy wypad do barcelony

Gość gość
Dobre jedzenie to w San Sebastian.

Gość viva espania
sprawdzę to san sebastian.... czy ktoś był początkiem września ? czy pogoda dopisała ?