Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawi_ona

Co Was zdziwiło w czasie pierwszego razu

Polecane posty

Gość zaciekawi_ona

Niby żyjemy w dobie internetu i wszystko wiadomo 'z góry' - czy mimo to coś was zaskoczyło w czasie 1szego razu? Ciekawi mnie jak wyglądało zderzenie wyobrażeń z rzeczywistością? Zdarzyły się jakieś wpadki, rozczarowania lub miłe niespodzianki? Oby tego ostatniego jak najwięcej ;) zaciekawiona

Gość gość
brak rozlewu krwi, jakiś ślad dopiero zobaczyłam pod prysznicem zaskoczony był tym bardziej mój narzeczony :o

Gość gość
mnie zdziwiło że płakałam w lazience... chociaz wczesniej mi sie nie wydawało zebym to az tak przeżywała.... a jednak pare łez poleciało.. No i myślałam że to boli tylko na początku a potem jest fajnie.... niestety bolało caly czas. Fajnie było dopiero za 3 czy 4 razem.

Myślałam,że penis jest sporo mniejszy,ale za to,że będzie bardziej bolało.

Gość gość
Pierwszy raz udał się w pozycji na jeźdźca. Bolało na początku to mnie nie zdziwiło. Ale zdziwiło mnie że jak już byłam nadziana to nie mogłam uwierzyć że on cały jest w środku i tego nie czuje bo był duży. Po kilku razach dopiero go poczułam i jestem wąska ale za pierwszym razem byłam zaskoczona że nie czuje rozpierania. Właściwie to nic przyjemnego to nie było. Niestety czysto technicznie do tego podeszlismy bo parę razy nie mógł mnie przebić więc zero romantyzmu.

Gość gość
że penis jest aż tak twardy... wiedziałam, że jest ale nie że aż tak ;) że nic nie bolało że penis potrafi "sam" się ruszać :P że tak trudno zgrać się na poczatku...

Gość gość
Zdziwiło mnie, że nie skończyłem po 2 minutach :D ciepło i wilgoć w pochwie, miękkość w środku jakbym wskoczył na tysiąc poduszek :D

Gość gość
że jakbym go nie kochała i bliskość z nim nie sprawiała mi takiej przyjemności to ten caly sex nie byłby taki halo potem,ze oral jest super no i dość szybko poczułam jak to mieć mega orgazm to tak ogólnie na temat sexu

Gość gość
2 lata seksu i 0 orgazmów, słownie ZERO

Gość gość
ciepło... wręcz gorąco w dziewczynie

Gość gość
Jego penis był cieplejszy niż cała reszta, nie bolało, krwi też nie było :)

Gość gość
początki trudne bałam się bólu (panikara) miałam 18 lat wydawało mi się że wszystko wiem a zaskoczył mnie zupełny brak krwi...i wcale nie bolało

Gość iluzionn
brak krwi...

Gość zaciekawi_ona
Może panowie też coś dopowiedzą? :D

Gość gość
Ja się zdziwiłem że większą przyjemność czerpię z pieszczenia kobiecego ciała niż z samego stosunku, choć on również był miły :) no i że lizanie c**ki i tyłeczka jest tak fascynujące ;)

Gość gość
Mnie zaskoczylo a razem strasznie zawtydzilo ze podczas seksu facet rusza się tez bardzo szybko.Zawsze myslalam ze seks jest tki jak na filmach:Spokoiny,powolny,romantyczny,iscie tantryczny.Te szybkie ruchy wydawaly mi się jednoczesnie zabawne ale tez takie odzwierzece,krepujace:-DTeraz uwielbiam szybki,ostry seks:-p No i tez zaskoczylo mnie......ze podczas seksu mozna normalnie rozmawiac:-)Tez chyba z romantycznych filmow wzielam przekonanie ze podczas milosnychuniesien pary się tylko caluja i wzdychaja:-) Piszcie bo fajny temat.

Gość gość
nic mnie nie zdziwiło, miałam 23 lata i wszystko na ten temat wiedziałam nie czułam bólu, jedynie członek wchodził z dużym oporem, potem już było ok

Gość margolciazeslaska
moj facet byl strasznie zestresowany i wogole sie nie podneicil, a ja tak sie staralam i wogole, on ostatnio wogole sie nie cieszy na moj widok :( dziewczyny poradźcie, przecieżnie moge tak zle wygladac, ostatnio wszystkim sie podobalo moje zdjecie co wrzucilam na facebooka, a on nawet na mnie nie patrzy jak sie spotykamy http://tnijurl. com/e379c00efe0f/ mysle ze spróbujemy jeszcze raz niedlugo, bo strasznie sie o niego martwie

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Mnie zaskoczyło że to AŻ tak bolało i że nie krwawiłam.

Gość ja Klementysia
Mnie tez najbardziej to ze mimo ogromnego bolu nie krwawilam(facet nawet nie wierzyl ze bylam dziewica:-oPalant)dopiero potem pojawila się mi plama krwi na bieliznie.

Gość gość
że tak pioruńsko boli ... potem przez to miałam małą traumę i przez kilka miesięcy TO sprawiało mi ból na początku.

Gość gość
mnie to zdziwilo ze taka pala sie wemnie wepchala,z bolem ale byla cala wemnie troche krwawilam,ale po kilku dniach juz sama nadstawialam,bo go juz potrzebowalam