Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ramka z odciskami nóżki i rączki jak zrobić znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie zamówiłam ramkę z gliną do odciśnięcia nóżki i rączki, w pudełku miała być instrukcja jak to zrobić ale niestety nie było. Czy któraś z Was miała taką ramkę i mogłaby mi powiedzieć jak się do tego zabrać. Będę bardzo bardzo wdzięczna

Gość gość
musisz rozrobic mase az bedzie miekka i potem zrobic odcisk, polecam w 2 osoby, 1 trzyma dziecko, druga przyciska raczke/nozke do masy. potem odstawiasz odcisk na dobe do stwardnienia i voila.

Gość gość
Porażka te ramki.. my zamówiliśmy chyba 3 czy 4 i dupa.. Powiem tak.. dla dziecka powyżej 2 lat, które coś rozumie, to ok.. się nadaje... my próbowaliśmy zrobić odcisku od maluszka.. tragedia. Pierwsze 2 odciski stóp poszły do śmieci.. na śpiocha (jak radzili) się nie dało.. a wbrew pozorom dziecko jest silne i wcale tak łatwo utrzymać tam nóżkę przez kilka sekund zanim to stężeje nie jest łatwo. Dłoni w ogóle nie robiliśmy.. po pierwsze u maluszka to była pięść.. a potem wiadomo.. dziecko za małe i nawet jak ma juz rozprostowane paluszki, to po zetknięciu z taką mazię będzie ją chwytało, próbowało zgniatać itp. Mamy po wielkich mękach 2 odciski stópki.

Gość gość
właśnie się sama o tym przekonałam. Dziewczyny odradzam wszystkim ! porażka