Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila26

niedostepnosc dziala w obie strony panowie

Polecane posty

Gość Lila26

Wam sie wydaje, ze kobiety sa super kiedy sa niedostepne a faceci im wiekszy 'maczo' tym lepiej? to najwieksza bzdura. Moze wsrod samcow. Ani ja ani jedna moja znajoma nie polecialbysmy na osobe, ktora sie nie szanuje. Nie mowie tutaj, ze macie byc czysci, nie o to chodzi. Nawet duzo partnerek mi zbytnio nie przeszkadza o ile nie sa to pierwsze lepsze w bramie. Chodzi mi o to, ze facet sam sobie wybiera dziewczyne, ktora mu sie podoba a nie sypia z pierwsza lepsza. Jesli facet w mojej grupie znajomych robi cos z jedna jest juz skonczony bo duzo traci w moich oczach jesli zaraz chce robic cos z inna. Rzygac mi sie chce jak faceci mowia 'ta mi o******ela, tamta dala' itd. Nic tak nie dziala na kobiety jak facet, ktory sie szanuje, ktory nie puszcza sie. Miejcie troche godnosci faceci. I jak juz mowilam nie chodzi o nie sypianie wcale mozecie miec nawet kumpele do sexu ale robcie to z jedna, szanujcie kobiety, badzcie szczerzy od poczatku.

Gość Lila26
Wiesz oblesne to jest jak facet patrzy na dziewczyne i chce ja tylko przeleciec, nic ich nie laczy itd. Na drugi dzien nawet sie nie odezwie - to nie facet dla mnie. Facet powinien miec kulture i powinien moc panowac nad swoimi instyktami - to jest meeeeeega sexy.

Gość gość
Uczył muzin muzina:D

Gość gość
Tak jest,mądrze prawisz kobieto,a czy tak żyjesz na codzień?:D

Gość Lila26
Nie wiem o co wam chodzi? :) Ja sie szanuje az za bardzo i chociazby mi sluz lecial az do kostek - panowalabym nad tym. Nie pisze pierwsza do faceta, nie mecze go, mam swoje zycie. Do lozka chodze po paru miesiacach zwiazku

dawanie rad facetom na kobiecym forum to kiepski pomysł...większość z tych którzy tu piszą kobiet się boi :P

Gość gość
ulalal to hm ?On niedostepny Ona niedostępna to faktycznie nie ma szans na RRandkę ::)

ile tu jest kobiet co udawaly niedostepna a potem ryczaly i lzy im lecialy jakie glupie byly... :D

Gość Lila26
nie no facet ma zdobywac ale nie byc dostepnym dla pierwszej lepszej. Facet ma miec swoje zycie, hobby, znajomych. Facet ma pisac a nie zasypywac smsami. Facet ma nie myslec o sexie na pierwszej randce. Ja nie dam ale on ma nie prosic o to. :) Mozemy sie namietnie calowac a pozniej ma mnie przytulic i odprowadzic do domu. Na drugi dzien moze napisac smsa czy dwa nie tone. Nawet nie wiecie jak to dziala na dziewczyny

nie chodzi o to, żeby w ogóle się do nikogo nie odzywać tylko żeby nie być puszczalskim. Jak na faceta wystarczy kiwnąć palcem, a on już się nadstawia gotowy do seksu to jak tu kogoś takiego szanować czy traktować poważnie?

Gość Lila26
moorland - dokladnie :)

Gość aloivhjk
to jasniej niedostepność a puszczanie róznicae

Gość gość
Z tego co piszesz wychodzi na to że jesteś przechodzonym materiałem :D,ta co niby szanować się umie;):D

Gość Lila26
Ja jestem przechodzona? :) spalam z 4 facetami ale z kazdym bylam w zwiazku conajmniej 2 lata. Wiecej facetow miec raczej nie bede bo jestem w zwiazku i to ten jedyny :) obecnie w 40 tygodniu ciazy. Tak mnie wzielo na przemyslenia bo znam duzo facetow, ktorzy mysla, ze dziewczyny na takie cos leca a jest odwrotnie. No i ogladam ekipe z warszawy - to juz kompletne dno ale kazdy facet mysli, ze jest najlepszy, ze im wiecej tym lepiej - rzygac mi sie chce nimi. Jeszcze ten Wojtek jak odmowil Elizie zebral u mnie plusa.

Gość gość
Lila26 ekipa z warszawy ,nie ma nic bardziej ASEKSUALNEGO niż dziewczyna, która ogląda taki badziew

Gość Lila26
daje ci recepte na to jak wyrwac fajna laske :D Czasami tak mialam, ze nawet jak mi sie facet na poczatku srednio podobal to po tym jak widzialam, ze jest niedostepny i nie puszcza sie, nie zwraca uwagi na dziewczyny - zmienialam zdanie

Gość Lila26
ogladam bo lubie sie odmozdzyc przy tym :) poza tym jestem chwile przed porodem i nie moge duzo robic wiec czytanie i ogladanie bzdur to teraz codziennosc.

jak z wami dobrze pogadac to jestescie nardziej zboczone od nas wiec nie wiem na co komu te nauki... :D:D:D zreszta ty tez swieta nie jestes bo do slubu nie czekalas, a twoj powazny zwiazek moze sie rozpasc jak domek z kart... :P coby nie krakac bo w sumie dobrze ci zycze... :P

Gość gość
Wtedy Ty stawałaś się dostępna:D

Gość Lila26
no moze sie rozpasc ale wszystko sie moze zdarzyc - jutro moge umrzec, stracic nogi, wylysiec :D nie bede z gory zakladac, ze cos pojdzie nie tak. Na dzien dzisiejszy to ten jedyny - tak czuje :) A ja dostepna sie stalam mozliwe, ale od 3 tygodni :) cala ciaze pracowalam, wychodzilam ze znajomymi, uprawialam sport. Teraz rodze na dniach, brzuch mam taki, ze ledwo sie ruszam wiec zrobilam sobie chwile odpoczynku.

Gość gość
Na święta wielkanocne chyba zdążysz urodzić?:D

ja to ciekaw jestem jakby role odwrocic i zapytac twojego faceta, najlepiej po setce wodki, co on na to wszystko mysli... :) :P hehe :P

Gość Lila26
no raczej, nawet na bozego narodzenia juz bedzie :D

Gość Lila26
Ja wiem co on na to wszystko mysli :) ale i tak mi powiecie, ze co ja tam wiem :P On sie stara sprzata, gotuje, caluje mnie w czolo i mowi ze mnie kocha jak mysli ze spie, przytula, chwali sie i wszystkim pokazuje moje zdjecia, mowi, ze jestem najlepsza dziewczyna na swiecie, jest przy mnie kiedy go potrzebuje, ja zawsze jestem na pierwszym miejscu - nic nie jest wazniejsze. Ale na to sobie zapracowalam bo pozwalam mu tez na duzo - ufam mu. Moze sie widziec z kolegami jesli ma ochote, moze miec hobby, nie spedzamy kazdej sekundy razem. Jestem niezalezna i on przez to mnie tak uwielbia :D

Gość yez onaaaa
zgadzam sie z autorka 🖐️

Gość gość
Nie zapomnij głęboko oddychać:D