Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7251

Do którego roku życia rosną piersi

Polecane posty

Gość gość7251

Mam prawie 17 lat i mam bardzo małe piersi. Rozmiar A, ale mogłabym powiedzieć, że dużo nie brakuje, żebym miała 0 ! Strasznie mnie to denerwuję, bo nie wiem dlaczego mam takie małe. Wszystkie kobiety z mojej rodziny mają co najmniej rozmiar C/D. Waga na to nie wpływa, ponieważ mam 155 cm wzrostu, a ważę 51 kg to dosyć sporo. No i moje pytanie do którego roku życia rosną piersi ?Czy są jakieś sposoby na powiększenie ich, tzn co jeść, czym smarować, czego unikać ? Proszę o nie wspominanie o tabletkach powiększających piersi. Dziękuję.

Gość gość
urosna.......urosna,poczekaj troche,bo kiedys mialam "wklesle"teraz mam chyba juz E chollera jasna i nie przestaja.Bedzie i tak u ciebie ......troche czasu,a sie wyrowna

Gość gość
Wszystkie kobiety z twojej rodziny mają małe biusty czy ty się nie znasz na rozmiarach staników? Bo popatrz tutaj: www.stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html Sama też zacznij od dobrania właściwego rozmiaru, może się okazać, że nie żadne "A" tylko np. 65C, a dobrze dobrany stanik nawet przy małych piersiach potrafi optycznie sporo zmienić.

Gość gość7251
A są najmniejsze, a E, F są największe może i są G, co mnie nie interesuję. Litera to rozmiar miseczki i nie wmawiam mi, że z rozmiaru A mogę zrobić C, bo połową dłoni obejmę jedną pierś także nie sądzę, bym się nie znała na rozmiarach. Tak wiem dużo zależy od dobrania stanika, ale każdy stanik z miseczką B jest na mnie za dużo, uwierz

Gość gość7251
a ten link co wysłałaś, nie wiem skąd go wzięłaś, ale rozmiar F jest jak opakowanie do dwóch piłek od kosza.

Gość gość7251
a nie dwóch mandarynek i to ci raczej każda kobieta tutaj potwierdzi, bo ja jeszcze nigdy nie widziałam rozmiaru J w sklepie

Gość gość
To sobie popatrz tu: www.balkonetka.pl/katalog/size/65c/ Masz biust mniejszy czy większy? I nie, G to nie jest "największe", to nawet nie połowa rozmiarówki (jeśli mówimy o rozmiarch polskich) i średni biust, niezależnie, czy mówimy o 65G czy 75G (bo jeszcze informuję, że samo A czy G to nie jest żaden rozmiar, wielkość miski z konkretną literą zmienia się zależnie od obwodu i takie 65C to miseczka dużo mniejsza od np. 80A). Ale cóż, widać, że jak piszesz o "2 piłkach" to o rozmiarach staników i biustów musisz się jeszcze duuuuuużo nauczyć. Bardzo dużo. I zanim tego nie zrobisz to przestań wypisywać bzdury. Proponuję, żebyś się zmierzyła: pod biustem zmierz na wydechu i mocno zaciskając centymetr, a potem jeszcze raz, swobodnie oddychając ale żeby miarka nie spadała. W biuście zmierz raz bez stanika, a raz w staniku bez gąbek, który uważasz za najlepiej dobrany. Podaj wszystkie 4 wyniki.

Gość gość
I jeszcze ciekawy link dla Ciebie: www.lobby.blox.pl/2010/02/NAGIE-biusty-lobbystek.html I jeszcze jeden: www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aczy-miseczka-d-jest-bardzo-dua&catid=35%3Aartykuy&Itemid=71〈=pl no faktycznie, z tego ostatniego zwłaszcza wynika, jakie to "wielkie" jest takie 60FF... :D A może ta pani używała pomidorów wielkośc***iłek do kosza? :D

Gość gość
moze ci urosna, moze nie. U mnie tez w rodzinie kobiety maja wieksze biusty a ja mam malutki, nic nie poradze, a mam juz 22 lata. Przykro mi, ale nie ma sposobow na wiekszy biust, jedynie operacja. Są niby tabletki, kremy ale to pic na wodę. Taka juz jestes, nic na to nie poradzisz a to, ze twoja mama, babcia i inne kobiety maja duze biusty nie ma nic do rzeczy. Tak juz jest, jedna ma mały biust, inna duży, jedna ma odstajace uszy, inna znowu krzywy nos. Zaakceptuj siebie.

Gość gość
aha i nie gadaj bzdur o miskach, nie znasz sie na rozmiarach. Ja mam malutki biust a nosze rozmiar 65 D- idealnie leży.

Gość gość
ja połową dłoni obejmę jedną pierś i noszę 60d, więc jednak to ty się chyba nie znasz na rozmiarach ;)

Gość gość
Ja też mam małe piersi a nie jak piłki do siatkówki i jakoś mój rozmiar stanika to 65F. Miałam mniejsze, ale trochę pomogły- regularne masaże. Codziennie wieczorem partner piesci moje piersi, dzięki temu urosły i sie ujedrnily.:D Jeszcze z rok takich masaży i będą jak sztuczne. Hehe.

Gość gość
małe niemałe większość kobiet w naszym kraju ma rozmiar 75C i dlatego tak trudno kupić na wyprzedażach ten rozmiar

Gość gość
Większość kobiet kupujących te 75B/75C i okolice nie ma pojęcia o doborze bielizny i powinna nosić sporo większe miseczki z mniejszymi obwodami. Ponad 80% kobiet u nas nosi stanik w niewłaściwym rozmiarze...

Gość gość
gość 22.42- echh, no tak, bo kazda z malym biustem powinna nosic taki sam rozmiar jak ty, niezle myslenie :o

Gość gość
nie, co ty... każda z małym biustem powinna nosić jakieś nieokreślone a i płakać po forach..