Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drugaddict

amfetamina opinie i pomoc

Polecane posty

Gość gość
Rany kobieto gdy cię czytam......ja mam zgon po dwóch piwach a ty bierzeszten cały kram i sie pytasz czy nie jesteś uzależniona ? Jesteś i od wszystkiego po kolei.... Uważałam ze mam zrywa psyche i nieudane życie....ale jakie musi być twoje ze musiszbrac te wszystkie trucizny ? Wszystkie naraz ?

Gość drugaddict
dzieki gosc! mam nadzieje, ze u mnie nie przerodzi sie to w cos powazniejszego, linia jest cienka, latwo ja przekroczyc.

Gość gość
Życie czasem bywa do dokopywania ale czy warto samemu je skracać lub ładować sie w kłopoty i choroby ? Gdy ktos urodzi sie z wada serca mówi sie trudno.... No ale samemu robić sobie rozp*****l fajkami i drogami ?

Gość drugaddict
to, ze ty masz zgon po 2 nie znaczy, ze moj organizm jest taki sam. Ja bez dragow moge wypic smialo 8-10 bez kaca. Mocna glowa i tyle.

Gość gość
A ja brałam tak jak autorka tematu, kilka razy w miesiącu, chociaż zdarzało się też częściej i miałam ciągi nawet do tygodnia czasu, po których właśnie zdarzały mi się takie zjazdy. do tego piwka, zioło paliłam codziennie i skończyłam szkołę bez problemu. Teraz nie palę już tak często, a fetę wciągałam może3-4 miesiące temu, ale jak będę miała okazje to sobie nie odmówię, a teraz po prostu nie myślę o tym.

Gość gość
Mam podobnie jak osoba nade mną, od 12 lat. 🖐️

Gość drugaddict
12 lat? lol kupa czasu. jak to sie zaczelo? masz jakies efekty uboczne? czujesz, ze nie kontrolujesz tego?

Gość gość
jak widać można brać tylko trzeba to robić z głową :)

Gość gość
A komuś będzie szkoda, jeśli umrzesz ?

Gość gość
Nie bądźcie debilami i nie porównujcie się do innych. Każdy z Was to przypadek indywidualny. Autorka tematu rzeczywiście mogła mieć zawał serca. W tych czasach to nic nadzwyczajnego wśród ludzi młodych. Młodzi sportowcy bardzo często schodzą z tego świata właśnie z powodu zawału. Autorka zapodaje chemikalia w krwiobieg i efekt może być ten sam. Ktoś Wam powinien współczuć, czy coś ale byłaby to raczej tylko strata czasu. Czemu ktoś ma płakać na Twoim losem, skoro sama sobie to robisz ?

Gość gość
no, mogłaby, bo przesadziła. każdy mógłby w takiej sytuacji dostać zawału, więc nie rpzumiem czego tu nie porównywać?

Gość gość
każdy mógłby ? to pewne, że każdy mógłby ? nie każdy

Gość drugaddict
-Czemu ktoś ma płakać na Twoim losem, skoro sama sobie to robisz ?- a czy ja sie o to pytam???? moj los jest calkiem znosny - nie wypowiadaj sie w temacie, na ktory nie masz zielonego pojecia i nie wnosisz nic nowego.

Gość gość
To Czemu Cię to tak ruszyło ? Nie masz świadomości tykającej bomby zegarowej tykającej Ci nad głową. To co Ty robisz, to tak jakbyś miała tętniaka w głowie i nie wiedziała o tym. Taki tętniak w każdej chwili może pęknąć i zabić. Nie napiszesz już nic więcej na kafeterii czy na fb, bo będziesz leżeć zimna i martwa.

Gość gość
zimna i martwa to bedziesz lezec TY kochanie - z powodu braku niewystarczajacego organu wypelniajacego czaszke jakim jest mozg :)