Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzialem rodziciom bylej ze jest prostytutka

Polecane posty

Gość gość

witam otoz z desperacji po tym co mi robila, zranila okropnie bo ją kocham i jaki bylem slepy, kiedy bylem ze swoja dziewczyna przez pol roku prawie, wysłałem list to jej rodziców z wiadomością o tym, że jest prostytutką i na studiach utrzymuje sie nie z pracy(którą mnie też mamiła) a z facetów. odwozilem ja czasem niby pod ta prace, a to byla zwykla przykrywka, moja dziewczyna okazala sie byc miłą, serdeczną i wyrachowaną kobietą w wieku 23 lat!. ja ślepy dowiedzialem sie kiedy przyjechalem niespodziewanie na noc do niej. po kłótni i wszystkim ze złości odesłałem jej rzeczy do domu rodziców z listem o tym co robi, ponoć ma teraz piekło w domu, rodzice się do niej nie odzywają a ja uważam, że oko za oko. napisała mi, że przeprasza i chce wszystko naprawić bo rodzina cała się dowiedziała a ja wsparłem to dowodami w dodatku. jak uwazacie dobrze zrobiłem?

Gość gość
mysle, ze tak. Ale zaraz zleca sie tutaj takie same k***y jak tamta i okrzykna ciebie np pedalem. W kazdym razie bedzie sie dzialo. Nawet jesli to prowo.

Gość gość
nie prowo, ona mnie oszukała i zraniła to ja też jej się odgryzłem. nie wiem co mam zrobic bo jestem w kropce, kocham ja ale jak mam sie pogodzic z tym co robila...ona teraz mnie blaga o rozmowe.

Gość gość
ona mnie teraz blaga o rozmowe??? no nie rob se jaj, bo i ja pomysle ze jestes pedal i latwo cie w d**e w*********.

Gość gość
co te obelgi mają do tego jaki jestem, jak się kogoś zraniło? wgl. co to za słowa pedał są pod moim adresem, wiecie co to słowo znaczy? pedał to osoba która się interesuje facetami, a ja raczej nie, HALLLO! nieuki...gdzie kultura jakaś.

Gość rozwódkaaaa
z jednej strony jesteś żałosnym mściwym chłopaczkiem, z drugiej - może uchroniłes ją prze AIDS lub przynajmniej grzybicą. Osobiście uważam, że teraz dziewczyny lgną do tej profesji (zwłaszcza te ok 24 lat) Zazwyczaj tez maja poparcie rodziców, że sa takie przedsiębiorcze. Taki świat teraz mamy. Mogę jedynie pochwalić zachowanie rodziców. Osobiście uważam, ze dziewczyna szybko ugłaska rodziców i wróci do łatwej kasy i imprez.