Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekujące na okres

Polecane posty

Gość gość

Ja czekam do 20/21 grudnia :O. A wy dziewczyny?

Gość Autorka gość
Niespodziewanie okres dostałam dziś. Taki troche dziwny bo ma brązowy kolor i nie jest obfity, zobaczymy czy się rozkręci. A wy dziewczyny?

Gość gość
Ja też dostanę lada dzień i niestety nie są to dla mnie komfortowe dni w dodatku tyle roboty przed świętami,sprzątanie, latanie po sklepach,praca, najchętniej w te dni nie ruszałabym się z domu,tym bardziej że okresy miewam dość obfite i bolesne.

Mi się spóźnia ok miesiąc, do gina idę, po Nowym Roku, robiłam test,ale jest negatywny.

Gość gość
Miesiąc? to bardzo długo,nie lekceważ tego,a wcześniej miewałaś regularnie? Ja też miewam w prawdzie kilku dniowe wachania ale u ciebie jest to naprawdę niepokojące.

Miewałam już nieregularne cykle, ale dlatego,że miałam niedowagę i prowadziłam niezdrowy tryb życia. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia, więc niewykluczone,że to ciąża :) Czuję się jakbym miała dostac okres, bola mnie piersi, ale co bardziej niepokojące to miewam bóle w podbrzuszu.

Gość gość
Tak, objawy są typowe jak przed okresem na twoim miejscu zrobiłabym test jeszcze raz i zalecam jednak przyśpieszyć wizytę u ginekologa

Gość gość
i ja czekam :P póki co 8 dni opóźnienia i też czekam jeszcze z tydzień. Nie robiłam jeszcze testu, bo czasem mi się zdarzały opóźnione miesiączki. Uprawiam sex... niby z zabezpieczeniem, ale wiadomo, że żadne nie jest w 100% pewne

Gość gość
Nie wiem naprawdę co wam poradzić,u mnie problem jest zupełnie inny,miewam kilkudniowe wachania cyklu,to nie wiele jednak okresy mam bardzo obfite i bolesne,czuję się rozdrażniona,osłabiona i obolała naprawdę ciężko mi sobie z tym poradzić