Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mintaja

pamietam takie czasy

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie te nicki które wymieniłaś to byli tzw bywalcy na stałym loginie...czarne nicki. Szczerze pisząc to za dyskusjami z tego typu "postaciami"nie przepadałem bo były w sumie o niczym. Przyznać trzeba jednak że tzw kultura siedzenia tu na jakimś doraźnie chociażby założonym temacie do rana w grupie takich nicków była czymś charakterystycznym dla tego forum jeszcze jakieś dwa czy trzy lata temu. Teraz jest inaczej. Trudno ocenić czy ogólnie lepiej czy gorzej. Jednak trzeba przyznać że nie wszystko jest ok....bywa jednak że natłok tematów absolutnie nie absorbujących i nie kojarzących się z relaksem [a to wg mnie główny cel takich forów]staje się czasem trudny do wytrzymania. Wtedy przypominają się te wcześniejsze czasy i wychodzi że coś jest inaczej.

Gość gość
Ja kojarze Sebastosa

czyli ja tez bylam jestem w grupie tych nickow , i mowisz nie przypada Ci do gustu dyskusja ze mna ;) pamietam, byly takie tematy np ten o nocnych markach czy cos , tez sie chwile udzielalam pamietam z szejkiem ile stron pisalismy.. ;) wydaje mi sie, ze wczesniej to forum bylo bardziej wulgarne.. te zakladane tematy, podszywy ale to tylko internet :)

Gość Mintaja orange
Tak. Jest inaczej. Nie ma już pod co trzepać lagi.Udane prowo....inspirujące historie czy zadymy...heh...czyżby zmiana pokoleń dotknęła ten padooł? :classic_cool:

Gość gość
Uważasz naprawdę że to forum było kiedyś bardziej wulgarne? Mnie się wydaje że to raczej obecnie jest więcej kropek w systemie cenzurowania wypowiedzi.:classic_cool:

napisalam, ze wydaje mi sie, ze tak bylo :P prowo, podszywy, ogolnie chyba mentalnosc uzytkowikow sie zmienila :P ale nie wiem, dawno mnie nie bylo :)

Gość gość
Na tym polu zresztą istnieją istotne błędy techniczne tego forum. Dochodzi do tego że jeśli końcówka jednego wyrazu w zdaniu z początkiem kolejnego wyrazu będą stanowić konstrukcje przypominająca chociażby słowo podobne to jakiego podlegającego cenzurze to system połączy te dwa całe słowa i miejscu połączenia wykropkuje. To jakby ciąg dalszy pewnych błędów jakich tu sporo narosło ostatnimi czasy choć były już wcześniej. Np magiczne słowo a b s t r a h u j ą c jeśli napiszemy normalnie to uzyskamy "abstrahując"przez "ch"i z kropkami w odpowiednim miejscu.:D Co do przykładu tego o czym wspomniałem na początku. Dajmy na to zwrot "koleżanka C***omoże w odrabianiu lekcji".Na przykład....:D

Gość gość
17.12.13 gość A Ty jaki miales wtedy nick? :P

pamietam tez liczne tematy i nicki prawiczkow , problemy przerwy miedzy palcami ;) teraz tego nie widze, ale wroce tu jeszcze w porze szczytu :P

Gość gość
I nawet jakbyś chciała to i tak wyjdzie źle:D No chyba że spacja będzie podwójna choć nie wiem. "Koleżanka C***omoże w lekcjach" Koleżanka C****omoże w lekcjach" :D

Gość gość
Nie wiem kto robił te zmiany techniczne ale wyszło to kuriozalnie.Fakt.