Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzywqc sie do dziewczyn zeby nie robily laski ze odpowiadaja czesc

Polecane posty

Gość gość

Już nie wiem jak wogóle się odzywać żeby nie strzelały tych fochow i jakoś normalnie odpowiedziały na pytanie. Czy. To trzeba być mega przystojniqkiem żeby zachować chociaż stosunki koleżeńskie? K***a

Gość gość
Jezeli jestes niesmialy i masz problemy w komunikacji z kobietami to uwierz mi nie bedziesz mial dziewczyny tym bardziej kolezanki ! Kobiety wola przystojnego wysokiego pewnego siebie z poczuciem humoru faceta jak nie spelniasz tych kryteriow no coz nawet nie beda chcialy wiedziec co masz do powiedzenia brutalna prawda niestety !

Gość ferdekkkkkk
Ty to masz fajnie. Wystarczy, że się odezwiesz a dziewczyny robia ci laski

Gość gość
Jak Ci 'cześć' nie odpowiadają, to muszą być jakieś pustaki, czy oby na pewno warto się z nimi zadawać? Mówię jako prawie 30letnia kobieta. Ja np. zawsze miałam wielu kolegów i zadawałam się ze wszystkimi 'po równo', nawet gdy latałam tam za jakimś przystojniakiem :). Nie wiem ile masz lat, po temacie wnioskuję, że nie aż tak dużo(?). Poradzić mogę ostrożniej dobierać towarzystwo :) A jak nie odpowiadają na Twoje powitania..cóż...olać ciepłym moczem. Na siłę się jeszcze nikt nie wystarał. :)

Gość gość
Co to znaczy 'problemy w komunikacji', możesz jaśniej, jak się to objawia.