Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindolla

Czy facetowi wystarczy tylko seks oralny

Polecane posty

Gość Lindolla

Z moim chłopakiem jestem już od roku, od 5 miesięcy uprawiamy seks. Od początku były z tym problemy. Ja byłam dziewicą on już wcześniej miał doświadczenie. Cały czas mnie boli podczas zbliżeń do tego stopnia, że nie da się wprowadzić penisa do pochwy. Cały czas próbowaliśmy, ale od pewnego czasu w ogóle nie uprawiamy tradycyjnego seksu- tylko oralny, cały czas...lubię to bardzo, ale czasami mam takie myśli, że jestem gorsza bo nie mogę się normalnie kochać. Mój chłopak jest kochany mówi, że mu to nie przeszkadza i tak mnie kocha, po prostu nie chcę mi sprawiać bólu. Tylko się martwię tym, że po jakimś czasie wspólnego życia zacznie go to męczyć i przeszkadzać i po prostu mnie zostawi :(...Czy facet może żyć tylko z seksem oralnym związku czy będzie szukał wrażeń na boku??

A byłaś u lekarza? najpierw ginekologa, potem, jeśli to będzie konieczne, u seksuologa? Wygląda na to że masz pochwicę. Można to spróbować leczyć, ale z pomocą specjalisty.

Gość Lindolla
Czyli jednak nie jest to możliwe, prędzej czy później zacznie mu tego brakować?

Gość Lindolla
Tak byłam z tym u ginekologa, zbadał mnie i stwierdził, że wszytko u mnie w porządku i nie wie dlaczego mnie boli

Gość gość
chyba nie wystarczy

Prędzej czy później prawie każdy pójdzie na fast fooda jeśli nie ma w domu dobrego obiadu.

Gość Lindolla
i co ja mam zrobić :/ ehh

Gość Black Label
skoro sam lekarz stwierdzil, ze to nie problem natury anatomicznej to znaczy ze ma on podloze psychiczne. za kazdym razem przed zblizeniem nastawiasz sie, ze bedzie cie bolalo to na pewno tak bedzie. proponuje zrobic sobie z chlopakiem przyjemny romantyczny wieczorek napis sie winka, tak zeby Ci bylo milo i zebys sie czula na luzie. oczywiscie nie upila, ale moze lekko upoila. jak potem podejdziesz do seksu na luzie,bez oporow to powinno pojsc latwiej :) i nie zapominajcie przy tym o odpowiedniej grze wstepnej, zebys sie rozgrzala i rozluznila. pozdrawiam

Gość Dareek
nie jestem sexuologiem - ale moim zdaniem czas kupić sobie wibrator i sprawdzić czy będzie bolało. jeżeli nie to wprowadzić go do wspólnych zabaw a z czasem zamienić na oryginał :)

Gość gościówka88
przykro mi ale facet w końcu będzie chciał zamoczyć...a po co mu taka lalka która cały czas piszczy, że ją coś boli i szczypię. Sorry ale jesteś jakimś wybrakowanym towarem

Gość gość
z zona dwa lata tylko w taki seks sie bawilismy. To niewazne on nie mysli,ze mu malo czy slabo,cieszy sie,ze z Toba a nie zastanawia co by mogl robic;-)

Gość gość
jak boli i szczypie to przeczeka a nie uzna za wybrakowany towar:O,w koncu liczy sie ona a nie jej doopa doopa jest wazniejsza ale dla tych z netu

Gość gość
no to zabierzcie sie za to powoli.na poczatku niech wsadza tylko koncowke,potem z kazdym seksem bedzie mogl isc dalej,az w koncu calego wsadzi.kup zel nawilzajacy i niech ci najpierw zrobi minetke.no nie ma opcji,ze bedzie bolalo

Gość gościówka88
oj mylicie się autorka tematu ma przerąbane bo w dzisiejszych czasach najważniejsza jest dupa a inne walory to dodatek. Nikt takiej nie będzie chciał

Gość gość
jak dla kogos jest jak piszesz gosciowka88 to niewarto sobie nim glowy zawracac. Tolerowalabys gdyby ktos byl z Toba ze wzgledu na cycki albo tylek. Na zasadzie fajna laska a reszta moze byc?

Gość gość
Trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować... co prawda nie seks jest najważniejszy, ale jednak jest on bardzo istotny dla związku. Na jakiś czas seks oralny mu wystarczy, ale na dłuższą metę się nie sprawdzi... Tobie też kiedyś zacznie to przeszkadzać. Trzeba znaleźć przyczynę dlaczego tak się dzieje, może to jakaś blokada w psychice która nie pozwala Ci się w pełni rozluźnić, a może jesteście niedopasowani fizycznie... czasem się zdarza że kobieta jest bardzo ciasna a facet zbyt duży.

Gość kopi
wypijcie wspolnie 0.7 l wodki wierz mi wejdzie bez bolu napewno

Gość gość
Zawsze to jakiś pomysł,ale nie polecam bo po alkoholu kompletnie tarci się czucie i wrażliwość na wszelkiego rodzaju bodźce. Warto szczerze rozmawiać,może to też kwestia zbyt małego podniecenia z Twojej strony? Próbowaliście używać żelu rozgrzewającego? www.eRozkosz.pl

Gość Lindolla
Były i żele było podniecenie i dalej boli. Seks oralny jest strasznie przyjemny ale w końcu czegoś będzie mi brakować..

Gość onaona123123
czyli dziewicą już nie jesteś dobrze rozumiem? skoro ginekolog nie stwierdził wad w budowie pochwy, to problem leży w twojej głowie. jak tu ktoś pisał za bardzo sie spinasz, zaciskasz, myślisz tylko o tym że on w ciebie wejdzie i znów bedzie bolało i przez to wszystko sie tam "kurczy" Przede wszystkim długa gra wstępna, troche alkoholu (uwierz to pomaga),

Gość onaona123123
ja miałam podobnie na poczatku tylko że w moim przypadku problemem był nie ten facet, też mi sie wydawało ze mi zależy i wogóle a teraz jak mam innego to seks mamy boski, problemy przeszły jak reką odjął:)

Gość gość
Zależy co kto lubi. Ja z mężem tylko 6/9 :-) . i "normalnego" seksu mu nie brakuje. Dopiero jak się o dziecko staralismy to trzeba było klasycznie. Mąż mówi, ze woli języczek :-) lepsze doznania i u niego i u mnie orgazm i pewny i mocniejszy.

Gość gość
idz so lekarza, mozliwe, ze masz pochwice to da sie wyleczyc

Gość gość
jedyna rada to systematyczny trening dildem począwszy od małego, dochodząc do rozmiarów penisa twojego chłopaka z użyciem lubrykantu KY. Druga rada: zajdź w ciąże i po urodzeniu dziecka wszystko powinno wrócić do normy. Trzecia rada to klasztor. Wybór należy do Ciebie.🖐️

Gość gość
Mi wystarczy częsty oral w obie strony, palcóweczki, macanko, lizanko, całuski i zabawy w klimacie fetyszu stópek :)

Gość gość
w zasadzie gdy jest tylko sama "rąbanka" tylko dla rozładowania napięcia seksualnego, czyli bez miłości, to może być oral, masturbacja i inne dewiacje, ale gdy wchodzi w rachubę miłość, to musi być seks prawdziwy a nie namiastka. Notabene, każda miłość prowadzi do seksu, lecz nie każdy seks do miłości. Oto genialna def. miłości: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość gość
Info dla kobiet mających kłopot z orgazmem: kobieta orgazmu musi się nauczyć. Zaskakuje dopiero po 50 zbliżeniach, ale w komfortowych warunkach, a nie na ławce parkowej po piwie, Można przyspieszyć naukę dildem z KY, gdyż to żaden dyshonor.

Gość gość
....wystarczy oral jesli zrobi to swą wielką paszczą krowa.....

Gość Lindolla
Tu nie chodzi o brak orgazmu czy jego obecność. Tylko o niemożność odbycia normalnego stosunku, przez ból. Kiedy zaczynamy i chłopak wprowadza penisa to zaczyna mnie boleć i mój się wycofuję...w pewnym momencie w ogóle przestał próbować i uprawiamy tylko oral... On mnie kocha ja jego i wiem że to ten facet. Byłam u lekarza ale tak mi doradził, że nic mi nie doradził...na pewno pójdę do innego. Lęku przed ciążą też nie ma bo biorę tabletki.