Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona888

wyczekiwania druga ciążą

Polecane posty

Gość zmartwiona888

hej dziewczynki.Staramy sie z mezem o 2dziecko, i powiem szczerze, ze juz mam dola.3cykle staran i nic, w tym miesiącu znów przyszła @.Mam cykle 31dniowe i trwają 6dni ,przy 1planowaniu nie mieslismy takiego problemu,odrazu sie udalo. Może macie jakieś sprawdzone metody,może coś mi poradzicie?

3 cykle i JUŻ masz doła?? :D:D Nie osłabiaj mnie kobieto :D 🖐️ Tak, mamy jedną metodę: niespinanie tyłka, sprawdza się w 90% ;) 🖐️

Gość zmartwiona888
może 3cykle to nie jest długo,ale dla mnie jest,wiem ze inne kobiety czekają jeszcze dłużej. więc proszę o nie docinanie takich tekstów jak wyżej. Pozdrawiam.

Najzdrowsza para moze sie starac o dziecko nawet do roku... a nawet dluzej. Kazdy cykl to tylko okolo 30% szans. Nie smuc sie i nie irytuj. Wyluzuj. Tego nie da sie pzrewidziec ani zaplanowac. Ja o pierwsze staralam sie 18 miesiecy :-) O drugie 1 dzien :-) A bylo jak najbardziej planowane!

Gość zmartwiona888
nie prosiłam Cię o odpowiedz,po prostu zapytałam,a jak nie chcesz sie udzielać to sie nie pisz takich tekstów.PA

Gość zmartwiona888
Paulinka dziękuję za odpowiedz.

Gość gość
Ja o pierwsze dziecko się w ogóle nie starałam..teraz ma 7 lat, ja staram się drugi cykl i póki co mam wbite czy się uda. Ostawiłam niedawno tabletki po 6 latach, więc wiem, że może to trochę potrwać. Narazie jestem na etapie 'Ale fajnie, bzykamy się co drugi dzień.' Ale mam wiele koleżanek na kafe, co są po in vitro, IUI i innych i wcale im nie zazdroszczę. :/

jak będziesz w szóstym cyklu pójdziesz do psychologa, bo nabawisz się depresji. wyluzuj kobito:o