Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zrzucenia 18kg

Polecane posty

Gość gość

Hej:-) kto chce przyłączyć się do mnie do odchudzania? Planuję zrzucić 18 kg w ciągu pół roku. Póki co od października schudłam 7-kg. Zapraszam!:-)

Gość kariasa
Może ja

Ja chętnie się przyłączę, planuję być na diecie,aż zrzucę 5kg, jedynie w Wigilię lub pierszy dzien świąt zamierzam zrobić przerwę. Jaką dietę planujesz? Bo ja chyba ogranicze węglowodany i kalorie do 1500 dziennie. Jutro zaczynam, bo dziś niestety już najadłam się jak świnia :/

od 3 dni jestem na MŻ do tego popijam zieloną kawę- kilka razy zalewam wrzątkiem te same ziarenka kawy, mam wrażenie że coś się ruszyło w dół.

oj mam do zrzucenia balast oj mam tak 25 kg więc naprawdę jest nad czym pracować.

Gość gość
Ja staram się mniej jeść+ zwiększyć aktywność fizyczną, dodatkowo piję dużo zielonej herbaty i łykam od czasu do czasu chrom.

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Mam 16kg do straty i tyle samo czasu (wakacje;)) więc wchodzę w to

Gość gość
Alicjo z Krainy Czarów - razem będzie nam raźniej:-) A ile nasz lat, wzrostu i wagi? jak mogę oczywiście zapytać:-)

Gość AlicjaZKrainyCzarów
163 cm wzrostu, 64kg i 20lat :)

Gość gość
To jesteś młodziutka i myślę, ze Twoja waga do wzrostu jest ok:-) ja mam 26 lat

Gość gość
kariasa i Vikio 22- Was też dziewczyny zapraszam do mojęgo wątku:-) razem raźniej :-)

Gość AlicjaZKrainyCzarów
A Ty autorko? W ogóle jaki macie plan odchudzania? :):)

Gość gość
ja mam 158 cm wzrostu a o wagę nie pytaj, blisko 70 kg. Ja mam skłonności do otyłości w genach. Wiele razy już chudłam po 20 parę kilo, ale zawsze tyłam do utraconej wagi

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Też mam skłonności do tycia, do tej pory traktowałam je "łagodnie" ale prawda jest taka, że się dopiero niedawno (ok rok temu) ujawniły :(

Gość gość
To znaczy w jaki sposób się ujawniły? mi w okresie dojrzewania strasznie przybyło i już od tego czasu, wiem, co odziedziczyłam w genach.

Gość AlicjaZKrainyCzarów
W ciągu ostatniego roku przytyłam 6kg, a wcale nie jadłam więcej niż kiedyś, cześniej przybywało mi ze 3 na rok. :(

Gość gość
Może masz teraz mniej ruchu? Zresztą te jedzenie teraz takie nie zdrowe, wszystko nafaszerowane chemią

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Trudno powiedzieć, jedyne co wiem, to to, że od jutra ostro biorę się za siebie... Ale ten ruch wydaje się dość możliwy, bo ostatnio faktycznie mniej chodzę. Jednak oboje rodzice (a zwłaszcza tata) są otyli, to też nie jest bez znaczenia....

W takim razie ja dołączę, może w końcu się uda :)Chciałabym wrócić do mojej poprzedniej figury,żeby na wiosnę nie wstydzić się wskoczyć w ulubione ciuchy. Przede wszystkim muszęzacząć ćwiczyć, bo wtedy nawet jak przybędzie mi kg czy dwa to wyglądam ok. Teraz czuję się jak kulka,jedyny plus to taki,ze cycki mi urosły,ale już wolę być szczupła z małym biustem,niż taka jak teraz z fajnymi piersiami.

Gość gość
Jedynym plusem jak się tyje jest ten duży biust:-) ale masz rację lepiej być szczuplejszą z małym. A ile ważysz i ile masz wzrostu?:) AlicjoZkrainyCzarów- ja mam to samo, geny przeklęta sprawa:-(

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Jak na ironię, akurat biust mam mały :P Dlatego dążę do wagi 48 kg, bo ogólnie biust mały, ramiona drobne, biodra... Mam za to pokaźny brzuch i kawał ud ;)

Gość gość
U mnie jest na odwrót. szczupłe nogi, a kawał klaty i ramion;-(

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Witam kobietki, w piękny grudniowy dzień ;) ja już po śniadanku (2jajka na twardo) Jak samopoczucie w pierwszy dzień wielkiego odchudzania;)?

Gość gość
Witam Cię Alicjo:-) u mnie też już po śniadaniu. 2 kanapki z ciemnym chlebem z szynką. Ja to staram się już po 15-stej nic nie jeść.

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Dieta 8 h? Zastanawiam się dość poważnie, czy nie połączyć jej z moją, bo z tego co wiem daje dobre efekty

Gość gość
Nie, ja żadnej diety nie stosuję:-) to tylko taki mój wymysł z tym nie jedzeniem po 15. Szczerze to jem wszystko tylko w małych ilościach. Nie ma co sobie ograniczać pewnych rzeczy, bo do końca zycia nie da sie ich wyeliminować z naszego jadłospisu. Kiedyś przyjdzie na nie ochota a z nią kilogramy:-)

Gość gość
Kariasa- no własnie najgorsze to jest utrzymać reżim, ale jakoś damy radę:-)

Gość gość
Dołączę do was dziewczyny mam do zrzucenia 20 kg. po dwóch ciążach. Przestałam karmić to czas zacząć dietę. Na razie ograniczam jedzenie a od nowego roku zaczynam liczyć kalorie. Teraz święta więc nie będę z notatnikami biegała ale postanowiłam się nie przejadać.

Gość do zrzucenia 10 kg
witam:) mogę i ja tez się przyłączyć? Mam 160 wzrostu i obecnie 65,2kg. Musze schudnąć 10kg do osiemnastki kuzyna w kwietniu 2014. Największy problem mój to: duży biust, odstający brzuch a raczej jego oponka, duże uda, i fałdkę pod pępkiem. I bardzo zastanawiam się co ćwiczyć zeby moje odchudzanie było efektywne, i spadały moje zbędne centymetry.