Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaffa

nie odzywal sie 3 dni

Polecane posty

Gość olaffa

posprzeczalismy sie, 3 dni milczenia, napisalam ,ze widze,zemu nie zalezy..a on odpisal ze milczy, bo nie umial mnie uspokoic i czeka az ochlone. 3 dni?! nie lepiej rozmawiac zamiast milczec? a to podobno kobiety sa skomplikowane.......

Gość gość
ty też się nie odzywałaś te trzy dni, czyli tobie też nie zalezy

Gość gość
mosze chory? albo ma innom? Ja bym nie wytrzymal bez kobity trzy dni :-D

Gość fdfsb
mnie tez to w*****a kiedy kobieta nie odzywa sie dopoki facet nie odezwie sie pierwszy. OBIE strony powinny sie starac

Gość olaffa
nie pisalam,bo on nie dokonczyl rozmowy/sprzeczki, tylko zamilkl. schowal wg mnie glowe w piasek. dlatego mysle,ze *******lezy do niego.

Gość olaffa
co jest z tymi gwiazdkami i cenzurą? mialo byc- ze wg mnie on powinien w tym przypadku zaczac.

Gość gość
jak kobita rozpalona to nie powinna czekac!

Gość gość
wg ciebie schowal głowę w piasek a wg niego zapewne nie dalo sie z toba normalnie porozmawiac dopoki sie nie uspokoisz więc poczekał, i słusznie

Gość olaffa
wychodzi z tego,ze kazde z nas ocenia sytuacje inaczej. ok. ale w sumie, jesli cos mu zarzucam,to nie powinien milczec,tylko mi wyjasnic.

Gość gość
i zapewne by wyjasnil jak ochloniesz, chcesz teraz marnować czas na foszenie sie?

Gość gość
tylko lozko moze Was pogodzic! :-D jest jakies wpoblizu?

Gość gość
Bardzo madrze. To jest dojrzale. Ochlonca i dopiero przedyskutowac problem. Nie mozna dyskutowac jak emocje gorace. Masz dojrzalego partnera. Zazdroszcze. :)

Gość olaffa
juz ochlonelam.wiem,bywam porywcza, a ktora z nas nie bywa? poza tym nie cierpie milczenia...

Gość gość
Mysle, ze jak on wyciagnie swoje argumenty to ona zmieknie :-D

Gość gość
to trzeba było sie ogarnąc wcześniej i sama się do niego odezwać, a nastepnym razem zanim wylejesz na niego wiadro oskarżeń spójrz tez na swoje zachowanie, no! a teraz umów się z nim i nie trać czasu na czepianie się bez sensu o bezsensowne rzeczy :)

Gość olaffa
dzieki ;)

Gość gość
"gość Bardzo madrze. To jest dojrzale. Ochlonca i dopiero przedyskutowac problem. Nie mozna dyskutowac jak emocje gorace. Masz dojrzalego partnera. Zazdroszcze". Nie wiem, kto Ci takich głupot nagadał o tej rzekomej dojrzałości. Takie jeden kiedyś też nie odzywał się do mnie po naszym rozstaniu 2 tyg., po czym zadzwonił i twierdził, że chciał niby coś mi wyjaśnić, bo niby tak mu zależało. Gdy zapytałam dlaczego w takim razie nie odzywał się aż dwa tygodnie, skoro podobno tak mu zależy, też wymyślił tę samą bzdurkę, że niby czekał, aż ja ochłonę z emocji, bo niby bał się do mnie zadzwonić. Tylko że nie rozstaliśmy się w kłótni, a jedynie po moim krótkim tekście, że nie będzie w ten sposób mnie traktował. A tekst o tym, że czekał na opadnięcie emocji też nie był oznaką dojrzałości, bo mężczyzna miał 41 lat i wciąż mentalność małego dziecka. Taki tekst to jedynie dobre usprawiedliwienie się, że nie dzwonił. I tylko tyle.

Gość olaffa
niektorzy mezczyzni to zwyczajni tchorze lub.... cwaniaki. 2 tygodnie to gruba przesada.

Gość gość
konkretnie olal cie,zastanow sie po co ci taki d**ek,jestes pewnie swietna dziewczyna,,,,czy on ci do czegos jeszcze potrzebny,juz pokazal jak mu zalezy,pewnie dziecka sie wystraszyl bo co innego prawie dorosle swoje a cudze i w dodatku male,zycze duuuzo szczescia i sily

Gość olaffa
czytja dokladnie. ona napisala,ze on jest jak dziecko,a nie,ze ma dziecko. hahahahah