Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boże boże i co teraz

TABLETKI WCZESNOPORONNE

Polecane posty

Gość o boże boże i co teraz

Boje się, że mogę być w ciąży. Napiszcie mi szybko w jaki sposób mogę zdobyć tabletki wczesnoporonne. Wiem, że są one nielegalne i lekarz ginekolog ich nie przepisze... skąd je więc wziąć ?

Gość tragedia na maxa
nikt nie wie?

Gość gość
no patrzcie,patrzcie;) nie dosć że zaszął od seksu analnego to jeszcze poronic chce a idź się utop,przynajnmniej uwolnisz świat od swojej głupoty

Gość gość
w gazecie pelno jest ogloszen typu, wywolywanie miesiaczki...

Gość gość
Ogarnij się. Naprawde chcesz zabic nowo poczete zycie? Żal. Po co wzywasz imienia Boga, skoro chcesz zabic? zastanow się nad sobą...

Gość gość
ale autorka to ta sama z topiku o ciąży z seksu analnego he he ona nawet w ciazy nie jest i nie będzi e bo tylko wg jej własnej teorii seks analny prowadzi do ciazy ;)

Gość gość
nie spotkałam w całym swoim dotychczasowym życiu takeij idiotki ,która wzięłaby escapelle po stosunku analnym! dawno tak się nie uśmiałam! musze to gdzieś zapisać, zasługujesz autorko na tytuł debilki roku

escapell to nie jest tabletka wczesnoporonna, tylko zageszcza sluz ,aby plemniki nie dostaly się tak gdzie nie powinny, ale nie ma działania poronnego absolutnie

Gość gość
I jeszcze tworzy topiki dzień po dniu na ten sam temat, ale zaprzecza, że to robi :D Czyli mamy dwie identyczne historie - nagle wszystkie kochają się analnie i zachodzą w ciążę...

Gość gość
ale autorka taka tabletkę bierze po analu toksyczna nie jesteś w temacie,ona załozyła już 2 topiki o tym ,wczoraj i dziś,ubaw po pachy

No to najwyraźniej nie jestem dosłownie w temacie, a pierwszy post nawiązałam do głównego pytania dot. tabl. poronnych a nie 72 Po, bo to diametralna roznica miedzy jednym a drugim jakie maja działanie :)

Gość gość
uroiła sobie,że po analu mogła zajść i wzięła nawet escapelle; no a teraz tutaj szuka wczesnoporonnych choć nawet w ciązy nie jest i nie będzie no chyba,że coś się zmieniło i jej się w d....pie plemniki zagnieżdzą