Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za dużo wód

Polecane posty

Gość gość

czy któraś mama miała za dużą ilość wód płodowych? jak się to skończyło? i czy wykryto przyczynę?

Gość gość
przykro bardzo, ja jestem w 7 i dowiedziałam się, ze mam za dużo, ale ile to nie wiem

Gość gość
ja miałam za dużo i miesiac przed terminem odeszły mi wody ale wszystko dobrze się skończyło

Gość gość
JA mialam za dużo wód, później ich poziom nieco zmalał, ale juz do konca ciąży byl w gornej granicy,na każdej wizycie mierzyli mi afi, miałam wielki brzuch. wszystko skończyło się dobrze, mala urodziła sie zdrowa, prawie 4 kg.

Gość gość
Przyczyny nie wykryto.

Gość gość
może ktoś jeszcze?

Gość gość
ja miałam dużo, ale to wyszło kilka tyg. przed porodem i wszystko ok. rodziłam sn i położna powiedziała że dużo wody i tyle. dziecko zdrowe.

Gość gość
aha ja mam afi 23, niby narazie bez paniki, ale trzeba kontrolować

Gość gość
Ja nie mialam takiej sytuacji ale dziewczyna ktora lezala ze mna na sali pooperacyjnej po cc miala wielowodzie, w drugiej dobie u jej synka stwierdzono po badaniu ognisko zapalne w mozgu i znacznie poszerzone komory. Ja i synka przewieziono do specjalistycznego szpitala. W usg w trakcie ciazy nie bylo widac zeby cos sie dzialo oprocz wielowodzia :( bylo to dla niej wielkie zaskoczenie. Ale autorko nie przejmuj sie wiele takich ciaz konczy sie szczesliwie wiec glowa do gory i mysl pozytywnie :) zycze ci szczesliwego rozwiazania i zdrowego malucha :))

Gość gość
u mojego malucha jak narazie nie wykryto nic, wszystko w normie, a badał go najlepszy specjalista zobaczymy lekarze określili ten stan jako bez przyczyny, nie jest to jakoś dużo wód, ale wg niektórych w normie, a wg innych lekko poza nią