Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzenie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, kochamy się z moją kobietą prawie codziennie, nie używamy antykoncepcji, tylko stosunki przerywane. Zwykle jest to jeden stosunek po drugim (do wytrysku nie dochodzi w środku). Od kilku dni moja kobieta ma bóle jajników, (głównie lewego), pobolewa ją podbrzusze jak na okres, do tego mówi, bolą ją plecy i wyszły jej żyły na piersiach. piersi nie bolą jej jakoś specjalne mocno. Zachcianek żywieniowych zbytnio nie ma, bardziej utratę apetytu, czy to może być ciąża?

Gość gość
tak nie wykluczone

Gość gość
tak, ciąża jest bardzo możliwa z uwagi na brak zabezpieczenia i stosunki następujące jeden po drugim (w cewce moczowej sa pozostałośc**plemników po pierwszym wytrysku)

Gość gość
jesli codziennie czyli w dni płodne tez to ciaza jest mozliwa

Gość gość
okres ma się pojawić za parę dni

Gość gość
Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie także wszystko możliwe.

Gość gość
dziękuję wam bardzo za odpowiedzi :)) i jeśli coś z tego wyjdzie to wrócę się pochwalić :)

Brak apetytu, żyły na piersiach, bóle jak na okres to były objawy u mnie :) jedyne poza zwmożoną sennością - oj spałabym wtedy w tych pierwszysch tygodniach nawet na stojąco. Stosunek przerywany i to jeden po drugim? to żadna metoda i to przy takiej częstotliwości? Duuuuże prawdopodobieństwo ciąży :)

Gość gość
z sennością tutaj to trochę skomplikowana sprawa, jest senna, jednak nie może zasnąć. a jak w końcu się uda to śpi do południa :) a nerwowa jest tak strasznie, że czasami uciekam bo się boję, że mnie jeszcze zabije :D