Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kochanek wyjeżdża z żoną na Sylwestra

Polecane posty

Gość gość

na 5 dni do swoich stron rodzinnych. W*****a mnie to

Gość gość
A co Ty myslalas? ze ze s****wem na Sylwestra zostanie? jeszcze sie nie spostrzeglas do czego mu jestes potrzebna? hahahahahahaha

Gość gość
zdziwiona? dobre sobie,d****o! jesteś imbecylem do kwadratu

Gość gesbbkj
mój tez wyjeżdża niestety z rodzinka. Ciężkie to jest niestety:(

Gość gość
autorko a co cie tak dziwi?? przeciez jestes tylko dupa do bzykania, z zona sie spedza swieta i sylwka nie z kochanka

Gość gość
Dziewczyny czy wy jesteście normalne??? Kopnięcie fiuta w dupsko i jeszcze żonę poinformujcie a nie sie użalanie, ze koleś sie wami bawi. Pozwalacie to sie bawi. Ma żonie i darmową d**eczke na boku, która czeka niecierpliwie aż on wybrykach żonę a potem łaskawie ją hehehe żyć nie umierać :P

Gość sylwester  z mężem
niestety kochana, mają rację Ci co wcześniej pisali moze tylko troche za ostro, ale niestety prawdziwie moja rada - idź na najlepszego sylwestra w swoim życiu. jeśli jestes dla niego ważna - to go zaboli tak jak Ciebie, a jeśli nie, to używaj go do swoich celów i powoli wychodź z tego zaangażowania emocjonalnego

Gość gość
Która była kiedyś z żonatym? byście takie mądre nie były

Gość gość
Byłam z żonatym, nie z wyboru ale dlatego, ze mnie okłamał ale kiedy sie wydało zarzekał sie, że mnie kocha, oczywiście myślałam, ze ten mój jest inny niż wszyscy żonaci ale nie był. Skończyło sie jak zawsze :-) wrócił do żony jak mu sie znudziło. Dlatego teraz śmieszy mnie kiedy któraś wierzy, że u niej będzie inaczej :-) Jak facet jedzie z żona na urlop, sylwka czy cokolwiek to oczywiste, ze nie dlatego, ze kocha jakaś d**ę, która posuwa na boku.

Gość gość
sylwester z mężem - masz rację. Wiem ze jestem naiwna i taka głuuupia, i sama nie wiem dlaczego tak trudno kopnąć go w tyłek. Jestem od niego uzależniona emocjonalnie, a uważam się za silną kobietę...Absurd. Wybiorę się gdzieś 31-go i postaram się dobrze bawić

Gość gość
Dlaczego nie jedziesz z nimi?

Gość gość
jego żona chciałby mnie utopić w łyżce wody...pewnie z tego powodu

Gość gość
do goscia co napisał : czywiście myślałam, ze ten mój jest inny niż wszyscy żonaci ale nie był. Skończyło sie jak zawsze usmiech.gif wrócił do żony jak mu sie znudziło. Dlatego teraz śmieszy mnie kiedy któraś wierzy, że u niej będzie inaczej usmiech.Jak facet jedzie z żona na urlop, sylwka czy cokolwiek to oczywiste, ze nie dlatego, ze kocha jakaś d**ę, która posuwa na boku.- a mój kochanek zostawił zone i powiedział mi to dopiero po fakcie , ja zostałam z męzem wybaczył mi. kochanek chce mnie abym była jego nawet w trójkocie zniesie to ale zebym była przy nim ,ale ja juz nie mogę tak .... nie wszyscy sa tacy sami a ja zostałam z mezem z poczucia winny pa

Gość gość
Zonie życzę miłej zabawy. Jemu i tobie- nie.