Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzamsie112

Dieta Kopenhaska

Polecane posty

Gość Odchudzamsie112

Przechodzę na nią za 2 dni :) Któraś w Was na niej była? Ile schudłyście? Ciekawe ile ja schudne :p na razie waże 76 kg przy wzroście 168... (ps. nie piszcie mi o jakimś efekcie jojo bo byłam na wielu rygorystycznych dietach i na żadnej nie miałam jojo. Nie ten charakter, jak sobie cos postanowie to nie ma zmiłuj :) )

Gość gość
A jak przebrniesz święta na tej diecie? Gdyby to była Wielkanoc, to jeszcze rozumiem - jaja ......

Gość Odchudzamsie112
Nie jestem katoliczką

Gość gość
znaczy sie, ze nei obchodzisz świat w ogóle?

Gość Odchudzamsie112
W ogóle. Ale nie chodzi tu o moje przekonania tylko o dietę

Gość Aneta6
Ja też jak sobie coś postanowię to nie ma przeproś. Jestem teraz już na diecie od dietetyka, bo byłam wcześniej na tej kopenhaskiej i niestety nie udało mi się zrzucić sporej nadwagi. Teraz więcej też ćwiczę i stosuję te kapsułki na odchudzanie - http://wsad.it/gosc/slimette . Schudłam już 13 kilo w kilka tygodni i myślę sobie jeszcze 7 kilo zrzucić do sylwestra.

Gość jestem na  kopenhaskiej
dzisiaj mija 9 dzien schudlam 4,5kg (malo jak dla mnie) zwlaszcza ze katuje sie delikatnie.... od dwoch dni moja waga stoi w miejscu. czym to jest to spowodowane nie mam pojecia????

Gość onawie
Kopenhaska jest ciężka. Ja byłam na proteinowej kilka dni i zostało mi tylko jedzenie łososia. Teraz często jem rybę do kanapek albo w sałatkach. Proponuję sprawdzić firmę Suempol, bo mają świeże produkty. Sprawdzone w dietach. Pozdrawiam.