Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Odchudzamsie112

Dieta Kopenhaska

Polecane posty

Go艣膰 Odchudzamsie112

Przechodz臋 na ni膮 za 2 dni :) Kt贸ra艣 w Was na niej by艂a? Ile schud艂y艣cie? Ciekawe ile ja schudne :p na razie wa偶e 76 kg przy wzro艣cie 168... (ps. nie piszcie mi o jakim艣 efekcie jojo bo by艂am na wielu rygorystycznych dietach i na 偶adnej nie mia艂am jojo. Nie ten charakter, jak sobie cos postanowie to nie ma zmi艂uj :) )

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A jak przebrniesz 艣wi臋ta na tej diecie? Gdyby to by艂a Wielkanoc, to jeszcze rozumiem - jaja ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzamsie112
Nie jestem katoliczk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znaczy sie, ze nei obchodzisz 艣wiat w og贸le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzamsie112
W og贸le. Ale nie chodzi tu o moje przekonania tylko o diet臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta6
Ja te偶 jak sobie co艣 postanowi臋 to nie ma przepro艣. Jestem teraz ju偶 na diecie od dietetyka, bo by艂am wcze艣niej na tej kopenhaskiej i niestety nie uda艂o mi si臋 zrzuci膰 sporej nadwagi. Teraz wi臋cej te偶 膰wicz臋 i stosuj臋 te kapsu艂ki na odchudzanie - http://wsad.it/gosc/slimette . Schud艂am ju偶 13 kilo w kilka tygodni i my艣l臋 sobie jeszcze 7 kilo zrzuci膰 do sylwestra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem na  kopenhaskiej
dzisiaj mija 9 dzien schudlam 4,5kg (malo jak dla mnie) zwlaszcza ze katuje sie delikatnie.... od dwoch dni moja waga stoi w miejscu. czym to jest to spowodowane nie mam pojecia????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onawie
Kopenhaska jest ci臋偶ka. Ja by艂am na proteinowej kilka dni i zosta艂o mi tylko jedzenie 艂ososia. Teraz cz臋sto jem ryb臋 do kanapek albo w sa艂atkach. Proponuj臋 sprawdzi膰 firm臋 Suempol, bo maj膮 艣wie偶e produkty. Sprawdzone w dietach. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post