Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny wolałybyście mieć faceta

Polecane posty

Gość gość

który miał w przeszłości 1-2 dziewczyny, czy takiego co miał dużo więcej albo multum

Gość gość
A kogo to obchodzi? Liczy się tylko teraźniejszość.

Wszystko mi jedno,ale takiego co zaliczał każdą,jaka się trafiła raczej bym nie chciała.

Gość prawnik Murphyego
pytasz czy wole faceta czy ginekologa? :classic_cool:

Gość gość
gościu przestań leczyć swoje kompleksy w internecie. Myślisz, że jak ci która napisze, że tak chce takiego co to nie miał nikogo, to znaczy,że tak jest? Każda laska jest inna i nie ma reguły.

Gość gość
Wiesz co naprawdę jest ważne? Nie to ile miał kobiet, ale to jaki jest dla nich, jak je traktuje, gdy jest z kobietą. Czy z każdą,z którą był łączyło go coś głębszego, było uczucie, namiętność, pożądanie....A może były to tylko przelotne znajomości, dziewczyny do łóżka, zaspokajania potrzeb? To raz. A dwa to prawda jest taka,że facet może nigdy nie mieć kobiety, ale to nie znaczy, że będzie ją traktował z szacunkiem.

Gość autorka topike
gość gościu przestań leczyć swoje kompleksy w internecie. Myślisz, że jak ci która napisze, że tak chce takiego co to nie miał nikogo, to znaczy,że tak jest? Każda laska jest inna i nie ma reguły. x ale sie usmiałam do rozpuku :D typowe dla kafeteryjnych cymbałów że jak ktoś zakłada temat to o sobie :D nie jestem gościem, tylko gościuwą jakbyś chciał wiedzieć :classic_cool:

Gość gość
no cóż: głupie pytanie, głupia odpowiedź.