Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska jest w pierwszej dziesiatce nacji pobierajacych najwiecej benefitow

Polecane posty

Gość gość

1. Pakistan 2. Somalia 3. India 4. ? 5. Bangladesh 6. Iraq 7. Poland 8. Iran 9. ? 10. ? 11. Nigeria Polska jest jedynym krajem z Europy/Unii Europejskiej, ktory uplasowal sie nie tylko w pierwszej 20, ale w pierwszej 10, na 7 miejscu. Wyprzedzilismy nawet takie kraje jak Nigeria i Iran. Pod wzgledem pobierania benefitow wciaz jestesmy na topie, niczym nie ujmujac krajom jak Pakistan, Somalia czy Indie. Jestem zazenowana. Wstyd.

Gość zlota kiecka z finglami
a skad te benefity?

Gość gość
Benefity z Wlk.Brytanii

Gość gość
Jezlie te dane z UK to nie jest zle. Polacy sa druga co do weilkosci mniejszoscia narodowa w Wielkiej Brytanii a dopiero na 10 miejscu, jezli chodzi o pobieranie swiadczen. Prosze jeszcze podac zrodlo tych informacji oraz jaki procent podatku odprowadzaja Polacy :D Bo tu wlasnie jest pies pogrzebany :P Wyplaty na zasilki dla Polakow sa mniejsze niz wplywy z podatkow przez nich placonych :D :P

Gość gość
ty wyzej czytac umiesz? przeciez ywraznie jest napisane, ze polska jest na 7 miejscu :o jako jedyni pobieramy tyle benefitow z europy i dlatego kazdy nas ma dosc. Slowacy i Czesi jakos nie znizaja sie do tego poziomu a polaczki jak zwykle wszedzie tylko lapy po kase wyciagaja zebraki jedne :o :o :o

Gość gość
w Walii sa cale rodziny krolika, ktore tu przyjechaly dla benefitow, cale polskie osiedla, polska patologia I jak im powiesz, zeby szli do pracy t cie wysmieja... Mam nadzieje, ze wejdzie to ograniczenie benefitow do 2 dzieci tylko, to wtedy dostana w d**e...

Gość gość
rozsmieszylo mnie ze ktos napisal nawet iranhahaa uwazasz z e to biedny kraj?

Gość gość
i to jest wlasnie zalosne, ze wyjezdzaja zamiast do pracy to siedziec na benefitach. Te wszystkie p******* szczekaczki stad tez. Napisz im cos o beneficiarach to od razy wyskakuja z morda. A wysmiewaja sie z tych co pracuja, nawet za najnizsz********* lenie smierdzace. Ale niebawem przestana sie smiac, bo utna im te beneficiki, oj utna

Gość gość
i to sa wlasnie ci wszyscy tutaj ktorzy tak wychwalaja zycie na emigracji :D bo jakby inaczej jak dostaja kase za darmo

Gość gość
czy ja wiem czy wszyscy? Ja nie pobieram, zarabiamy spoko, wiec powodow do narzekan nie mam. Nie kazdy, nie pobierajacy benefitow musi sie zalic na zycie tutaj

Gość gość
wystarczy przyjechac posiedziec 3 miechy i dostane hajs jak to jest?

Gość 0 Terenia 0
Wstyd jak ch/uj :O Polskie brudasy 🖐️

Gość gość
pobierają - bo im się należy!!! wg angielskiego prawa!!!

Gość gość
pobierają - bo im się należy!!! wg angielskiego prawa!!!--------> Juz sie jakas beneficiara z wykrzyknikami oburzyla 🖐️ Beneficiary mozna wyczuc na kilometr, nawet na forume :D :D :D

Gość gość
czy jak ktoś bierze coś co mu się należy i prawo mu to gwarantuje - to jest złodziejem, naciągaczem i oszustem??? czy matka rozliczająca się z podatków razem z dzieckiem jest złodziejką? czy prowadzący działalność odpisując od podatku koszty wymienione w przepisach podatkowych jest oszustem?

Gość gość
Juz sie jakas beneficiara z wykrzyknikami oburzyla xxxxxxxxxxxxxxx gdyby ci się należało też byś brała!

Gość gość
Nalezalo? Niunia, ja w przeciwieństwie do ciebie mam leb na karku i nie musze zebrac darowizny od państwa. Pracuje a twoja jalmuzna idzie z moich podatków wiec zamiast krzyczeć ladnie podziękuj i wracaj do swojej counsilowskiej nory 🖐️

Gość gość
po jakim czasie mozna sie ubiegac?

Gość gość
Pracuje a twoja jalmuzna idzie z moich podatków wiec zamiast krzyczeć ladnie podziękuj i wracaj do swojej counsilowskiej nory xxxxxxxxxxxx to nie pracuj, ruro i spieprzaj do Polski jak ci się ten system nie podoba!

Gość gość
A dlaczego mam spieprzac do Polski? Ja, w przeciwieństwie do ciebie darmozjadzie, przyczyniam sie do rozwoju tego kraju. Pracuje, odprowadzam podatki i jestem szczęśliwa. I niunia, na takich darmozjadów jak ty to ja bym nawet splunąć nie chciala. Jestes tylko zwyklym żebrakiem żyjącym na jałmużnie cudzego państwa. System ten nie podoba sie większości Brytyjczykom, ze jakas wiesniara z Polski korzysta sobie z ich pieniędzy, a jeszcze jej płacą na jej kolejne bachory. A ze leniwe to to i do pracy nie chce isc, to juz inna bajka. Roznica miedzy nami polega na tym, ze jakby z dniem jutrzejszym skonczyly sie beneficiki, to byś zdechla z glodu i wracala z jedna walizka do Polski dalej klepać biede. A ja nadal bym pracowala i zyla godnie tak jak żyje. Ot, taka to roznica miedzy leniwymi beneficiarami a normalnymi ludźmi 🖐️

Gość gość
myślisz, że ci co dostają benefity nie pracują??? myślisz, że nie płacą podatków??? za każdą kupioną rzecz płacą 20% VAT!!! a żeby dostać benefity musisz pracować przynajmniej 20 godzin tygodniowo - więc zamknij mordę i pracuj dalej - jak będziesz miała swoj****chory i nie będziesz mogła zapieprzać po 12 godzin dziennie, pierwsza polecisz składać papiery o dodatki i pierwsza będziesz darła japę, że płaciłaś tu podatki i teraz ci się należy!!!

Gość gość
nie podoba ci się system - pakuj się wypad do cudownego polskiego systemu, w którym nie ma benefitów!!!

Gość gość
Niunia, pakować to ty będziesz mogla jak Cameron utnie benefity i skończy sie dzien dziecka. A ja c*****knie pomacham na lotnisku środkowym palcem :D Ty i twój bachor mnie nie interesują. Jestem pewna, ze nie pracujesz i nie pracowałaś (no może z wyjątkiem jakiegoś tam obowiązkowego roku czy cos, żeby udowodnić ze zaslugujesz na jalmuzne) :D Twoje podateczki z calej twojej przepracowanej kariery są jak smiech na sali dziewczyno. Nie ośmieszaj sie juz i skończ psuć opinie normalnym, uczciwym Polakom, bo przez takie leniwe ś****wa jak ty my normalni musimy sie wstydzić. Idz sobie podaj reke z koleżankami po fachu czyli Pakistankami i Somalijkami ;)

Gość hritikkkk
'myślisz, że nie płacą podatków??? za każdą kupioną rzecz płacą 20% VAT!!!' x 20% VAT za kazda kupiona rzecz? Nie nooooo istny szal podatkowy maja osoby roszczeniowe. Nie dosc ze placa tyle podatku podczas zakupow to jeszcze i za zakupy musza placic! Wnoszę o apelacje: Darmowe zakupy na jedzenie dla wszystkich imigrantow polskich pobierajacych benefity. Jak szalec to szalec. Przeciez "im sie nalezy" drodzy Panstwo!

Gość gość
Normalni ludzie pracują a bachory beneficiarzy bez skrupułów wbija jeszcze noz w plecy żeby zabrać ostatnie pieniądze bo" Mamusia mówiła że nam sie należy". Wstyd mi byłoby być leniwa beneficiara. Wstyd przed własnymi dziecmi bo taki przyklad im dawać to życiowa porażka.

Gość gość
te smieszne benefity na dzieci?co was oburza?

Gość gość
przez takich jak te beneficiary zamykaja kolejne emergency, niedlugo jak bedziecie mieli wypadek to na lekarza bedziecie czekac 4 dni, a nie 12 godzin jak teraz...

Gość gość
i przez beneficiary ciągle wieje i pada!!!

Gość edabrowska
przeciez jest wiele ulg roznego rodzaju, takze wiele osob pracuje i pobiera zasilki, zgodnie z prawem o czym wy kurna piszecie???