Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinoowka

kupno sprzetu AGD w uk

Polecane posty

Gość malinoowka

Hej, mam pytanie do ludzi mieszkajacych w Anglii. Gzie kupowaliscie sprzet typu lodowka pralka, kuchenka? I czy sklepy zapewniaja kogos kto to przywiezie i podlaczy (chodzi mi zwlaszcza o kuchenke gazowa)? No i ile mniej wiecej czekaliscie na dostawe? Pytam bo jak ostatnio moj landlord musial kupic lodowke do naszego mieszkania, to czekalismy na nia 2,5tyg (argos). Teraz mnie czekaja takie zakupy i zastanawiam sie czy to zawsze tyle trwa...

Gość malinoowka
halooo - no nie wierze ze nikt nigdy nic nie kupowal....

Gość maggggdaaaa
to zależy jak duże miasto. W dużych miastach są pewnie sklepy ze sprzętem AGD. Ja mieszkam w malutkim mieście na północy Anglii i musiałam kupic w Argosie. Można wykupić u nich opcję podłączenia, ale np. podłączenie kuchenki kosztuje u nich 80 funtów :O

Gość cafe rosa
ja kupuje wiekszosc sprzetu w carrysie. czekania chyba ok 5 dni pracujacych, wnosili, ale nie podlaczali, byc moze byla taka opcja, nie pamietam, moj maz wszystko podlacza zawsze.

Gość gość
Ja kupowalam pralke w lokalnym sklepie AGD, nie sieciowce. Poszlam do nich w dniu kiedy zepsula sie pralka, zaplacilam za nowa, wrocilam do domu a oni za chwile ja przywiezli i zabrali stara. Z tym ze nic nie podlaczali, sami sobie podlaczylismy, tak samo z kuchenka elektryczna, sami podlaczalismy kabel. Warto zapytac czy podlacza

Gość malinoowka
dziekuje za odp. Ja na pewno chce kuchenke gazowa wiec pewnie nie obedzie sie bez jakiegos specjalisty bo sama raczej probowac nie bede :) a czy trudno jest podlaczyc pralke?