Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

footjob

Polecane posty

Gość gość

Robicie swoim facetom? Daje Wam to satysfakcję?

Gość gość
Jestem facetem i lubię jak mnie pieści moja Niunia swoimi delikatnymi stópkami, Zajefajne odczucia. Oczywiście jajeczka wygolone na zero

Gość stópkowej pragnę
Mi bardzo zależy na dziewczynie, która to lubi, ale w ogóle nie mogę takiej spotkać. To straszne. Prędzej idzie poznać dziewczynę chętną na jakieś perwersyjne pomysły, niż na takie milutkie i niewinne stópkowe zabawy :(

Gość gość
ja bym mogla porobic to i owo, ale tylko mojemu facetowi ;)

Gość gość
oczywiście , że nie robi się tego z pzrygodnie poznaną dziewczyną. osobiście lubię takie igraszki, świetna gra wstępna a nawet doprowadzenie do finału z wytryskiem na stópki

Gość gość
lubię pieścić wacusia mojego mena swoimi stóplami bo wiem że on to uwielbia

Gość gość
?? wypowiadajcie się

Gość gość
Cudowna sprawa, ale gdzież można znaleźć Dziewczynę, która zechce tak pieścić? Odezwijcie się, jeślli są takowe...

nigdy nie rozumiałam idei tej zabawy, może dlatego, że nie przepadam za swoimi stopami... czy któryś z entuzjastów może mi wytłumaczyć, co jest w tym fajnego?

Gość Dziwak_36
Cóż, po prostu stopy dziewczęce są śliczne, I chce się je całować, aczkolwiek niestety trudno znaleźć do tego partnerkę. Traktują to jako Bóg wie jaka dewiację, zamiast się beztrosko cieszyć. I Twoje stopy "wstrętna zołzo" z pewnością są urocze.

Gość Dziwak_36
Może i właśnie udałoby się tę złość złagodzić pieszczeniem stóp...

Moje stopy są za małe, jak u małej dziewczynki. Wciąż mam przez to problem ze znalezieniem odpowiednich butów. Poza tym, jak już uda mi się kupić jakieś buty, to zaraz zaczynają one "zjadać" moje stopy - wciąż walczę z otarciami i odciskami :( Nie chciałabym dotykać nimi krocza swojego partnera (gdybym go miała, bo jako "wstrętna zołza" jestem permanentnie samotna).

Gość Dziwak_36
Przypuszcza, że owa "wstrętna zołzowatość" to raczej brak ciepła ze strony partnera. A poza tym mylisz się, drogie Dziewczę, pisząc o stopach "zbyt małych". W tych kwestiach nie ma "norm". Z pewnością warte są by je pieścić... Jak widzę, nie tylko do mnie sen jakoś nie przylata

Gość Dziwak_36
P.S. A w jakim to mieście skrywa się sympatyczne zapewne Dziewczę o pseudonimie "wstrętna zołza"?

Jestem zołzą, nikt mnie nie kocha, nie mam partnera :( (choć swego czasu furorę robiła książka o tym, że mężczyźni wolą "zołzy"). Jestem z Krakowa.

Gość Dziwak_36
A więc zapewne można Cię i warto pokochać... No cóż, ja z Krakowa nie jestem, ale dość często tam bywam i zapewne za tydzień się tam pojawię. Nie jestem pewien czy mężczyźni wolą zołzy, ale sądzę, iż zołzowatość łagodzi się czułością.

Gość Dziwak_36
P.S. Tak na marginesie - koszmarne słowo ów "partner". Jak w grze w karty, a nie w relachjach osobistych

Obawiam się, że żaden książę w lśniącej zbroi nie zdołał się jeszcze przebić przez siedem gór i siedem lasów mojego zołzowatego charakteru.

Gość Dziwak_36
Bo może to nie książę w żelastwie jest potrzebny, ale ktoś kto nie będzie tego lasu karczował, lecz go obejdzie... Mimowolnie przypomina się "Poskromienie złośnicy". Choć - proszę mi wierzyć - nie ma zołzowatości, której nie można złagodzić.

Gość Dziwak_36
A tak z ciekawości - cóż w ogóle Panią ściągnęło na stronę dialogu o stópkach?

Ot, ciekawość. Spotykałam się kiedyś z chłopakiem, którego bardzo to kręciło, ale nie umiał lub nie chciał wytłumaczyć mi, dlaczego taki rodzaj pieszczot go podnieca.

Gość Dziwak_36
Bo też i trudno to wytłumaczyć, ot po prostu łagodny fetyszyzm. Podobno jest to skutek bliskości jakichś tam ośrodków w mózgu. A zołzowatość Pani chętnie spróbowałbym złagodzić, choć nic więcej o Pani nie wiem.

Gość Dziwak_36
No chyba, że to takowego rodzaju pieszczot nabrałaś Panna - niezasłużonego skądinąd - wstrętu.

Gość Dziwak_36
Cóż, rzadko fetyszyzmy kręcą obie strony. Stąd i radość wzajemnego kompromisu i ustępowania aby obie strony zadowolić. A z drugiej strony, jesteś Panna zapewne bardzo drobnym Dziewczęciem, kruszynką rzekłbym. Stąd też i "zołzowatość" w roli pancerza.

Gość Dziwak_36
Drogie Dziewczę, od czegoś kruszenie nomen omen pancerza trzeba rozpoczynać, a najlepiej od rozpoznania. Niestety ja nie pasuję do roli księcia w zbroi. Zważywszy, iż Panna drobna jesteś, to raczej "Piękna i bestia" albo powtórka ze Shreka...

Gość Dziwak_36
A może nawet starczy mi śmiałości aby zapytać o imię.

Gość Dziwak_36
Rozumiem, ja także. Więc może przeszlibyśmy na mail, nawet utworzony choćby dla kontynuowania dialogu. O ile oczywiście, zechciałabyś drogie Dziewczę, wystawić swoją "zołzowatość" na próbę...