Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybko proszę o odpowiedz jaki rozmiar buta lity

Polecane posty

Gość gość

Chcę zakupic przez allegro lity i nie wiem czy wziąść rozm. 40 czy 41, ogólnie wszystkie buty jakie mam to rozmiar 40 nawet te na obcasie, ale gdzieś wyczytałam że palce w litach nie dochodzą to końca i lepiej wziąść większe, Jak to w końcu jest? (Ostatnio workery zamówiłam z all rozm 41 wkładka 26cm i są dobre z grubszą skarpetą, a bez jest minimalnie luz ale z nogi nie spadają bo przecież wiązane są i zabudowane))... już nie wiem który wybrać..

Gość gość
w ogóle na allegro sporo litów jest takich samych oferowane przez innych sprzedających, a długości wkładek co do rozmiarów się różnią, np jeden ma 40 wkł26 inny 41wkł26cm a buty identyczne

Gość gość
czy ktoś się wypowie w temacie?

Gość gość
ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, i dobrze, bo noszę 38, a te wzięłam 37 i jeszcze są przyduże... Więc ja bym radziła kupić jednak stacjonarnie, chyba że bedzie mogła wymienić

Gość gość
Na pewno zrezygnowałabym z kupna przez internet ale niestety w moim mieście nigdzie takich nie znalazłam, więc pozostaje przesyłka

Gość gość
ale to pewnie będziesz mogla wymienić jakby co. wiesz, w sumie jak będą za duże to tragedii nie ma, przecież z nogi nie spadną, lepiej za duże niż za małe

Gość gość
tylko upewnij się u sprzedawcy czy możesz wymienić bo ja ostatnio miałam takiego cwaniaka, co specjalnie wysłał mi przesyłkę tak, żeby minęło przepisowe 10 dni, w ciągu których moglam oddać rzecz bez podania powodu :O

Gość gość
ja bym wzięła mniejsze. Noszę 38, czasem nawet 39, a z lit (model spike) 37 było na mnie okay ;)